Vardag

Japp, så var dagen här. Sommarlovet är slut och vardagen tar vid. Astrid har börjat tredje klass nu på morgonen, jösses! Vår stora lilla tjej, Heja! Idag är det kallt i Gävle och regnet vräker ner i omgångar, och jag inspireras av varmare skor och koftor. I alla fall idag, imorgon ska det bli sol och förmodligen sjunger jag en helt annan sång då. Men i eftermiddag när jag tar mig en tur på stan ska jag kika lite extra på dessa höstiga 7:

 

1. Lindex lanserade i dagarna California Denim med Reese Witherspoon i spetsen, jag är nyfiken på jeansen i super strech för billig peng. 2. Lila är ju en av höstens måsten, och denna mönstade scarf får gärna lysa upp min höst. 3. Söt blus med det finaste namnet jag vet, Astrid! 4. Koftor med bra passform kan man inte få för många av, denna från åhlens som finns i flera färger får idel lovord av mina vänner. 5. Jag lockas mycket av tanken på en hatt även i vinter! 6. Stor snygg skinnväska för handling eller jobb, från H&M. Favorit! 7. Ok, de är kanske inte de vackraste boots man skådat. Men jag kan svära på att jag hörde mina fötter nynna när jag provade dessa skor från Kavat. Jag överväger helt klart :).

 

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

15 comments

  1. Den där väskan är påväg hem till mig. Hurra! \nSkorna ser gudasköna ut och jag tycker de är superfina. Men så älskar jag naturskinn! ÄLSKAR!

  2. Fint collage!\n\nJag har faktiskt spanat in Kavat bootsen för jag tycker de är snygga :D Och nu får jag höra att de är sköna också.. det kommer nog bli ett köp där för mig!

  3. Lilla.u: Lyllos! Den ser riktigt fin ut! Jag tänkte titta efter den i butik för att få känna lite på den först, men finns den inte så blir det web för mig med! \r\n\r\nJag tänker alltid att jag ska hitta sådana där söta, fina eller eleganta skor men det slutar alltid med att det blir de sköna. Hjärnan och fötterna i samspel bestämmer antar jag. Jag håller ju med dig om att naturskinn är fab, men jag önskar att de kom lite elegantare förpackat antar jag :).\r\n\r\nOm jag vore din träningskompis: Låter mycket lovande, Tack! Det får bli ett par Kavat här med :).

  4. Åh så flott!!!\r\nSkulle ønske du gjorde modecollage hver uke ;) ja jeg vet, jeg er storforlangende – men det er jo så stilig det du setter sammen! Me like so very very much!!!

  5. Hallakulle: Härligt :).\r\n\r\nKoselig: Om jag hittar något skoj så gör jag ett collage, lovar :).\r\n\r\nSandra: Visst är den fin! Vill ha :).\r\n\r\nTova: Aj, har de varit med på rean dessa. Sicken osis, men vi får glädjas över det faktum att de inte utgick i och med rean också ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *