En liten lista & nya HD

Japp, det är fredag och det firar vi med en liten önskelistan. 8 små ting som skulle pigga upp:


 

1. Ljusgrå blus som funkar både när det ska vara lite festligare men även till jeansen en helt vanlig onsdag. Tackar! 299 kr hos Indiska. 2. Denna lilla vägglampa skulle passa perfekt på väggen i vår trappa ner till källaren. Från Watt & Weke. 3. Enkelt och mycket användbart läderskärp till ett mycket fint pris. 99 :- hos H&M. 4. Snyggt block från Lagerhaus med plats för alla idéer. Finns i olika motiv för 19 kr styck. 5. Fin ring som säljs två och två i tre olika färger hos H&M, 49,50 :- per förpackning. 6. Ett smycket till från H&M, halsband med klocka. Tyvärr ser den ut att vara slut på webben, så jag tänkte spana i butik och hoppas på tur. 7. I våras hade jag riktigt mörkgrått nagellack som jag gillar massor, innan det är dax för det riktigt mörka så skulle jag vilja prova detta lite ljusare med det underbara namnet Cookies & Cream, 99 :- hos Eleven 8. Härom dagen slog jag sönder en av våra pastatallrikar så nu behöver vi minst en ny till. Favoriterna är dessa från Granit, de passar perfekt till pasta och sallader.

 

På tal om önskningar har ni sett hösten / vinterns katalog från House Doctor? Mumma!

Happy fredag!

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

6 comments

  1. Finfint!\n\nVilka tallrikar är det förresten, de djupa? Jag gillar dom massor, måste ta mig till en Granitbutik snart.

  2. Hej! Jag älskar din blogg, så härlig och inspirerande…jag undrar hur du gör dina fina kollage? Använder du något speciellt program?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *