Detaljer detaljer

Fina lägenheten 1

Jag har tittat på bilderna till denna etta på 40 kvm som just nu är till salu flera gånger. Jag tycker den är så fin. Stylad till tänderna inför försäljningen får man anta, men det gör inget. Jag gillar`t! Den är full av detaljer och måste vara ett drömboende för en yngre tjej eller kille. Ja, eller för vem som helst som kan få plats med sina ägodelar på den lite mindre ytan.

Fina lägenheten 2

Jag har så klart snöat in helt på kök nu och när jag såg det här hemmets så hoppade mitt hjärta till lite extra. Köket har öppna hyllor som jag också så gärna skulle vilja ha men efter mycket övervägande hoppat över (en liten hylla blir det dock ;). Jag vet det är tokstylat här, men det får mig samtidigt att vilja slå mig ner och käka lite tapas i väntan på att värdinnan ska dra igång med middagen. Varje gång man tittar på bilden hittar man dessutom nya roliga detaljer, som till exempel ljuskronan ovanför köksbordet som smyckats med små vaser och meddelande. Fint!

Fina lägenheten 3

Litet men otroligt fint badrum. En stor bukett blommor på egen hylla. Glasburkar fyllda med pads och topps och så det vita duschdraperiet som är upphängt på en stålvajer med klämmor.  Mycket vackert och tilltalande på bild. Men jag är helt övertygad om att även dessa blommor kommer vissna och att det även i detta badrum då och då ligger blöta handdukar.  Och det är väl en evinnerlig tur det :).Bilder från Stadshem med kludd av mig.

signature

8 comments

  1. Har också kollat på dessa bilder en massa gånger, det ser ju såå fint ut! Älskar alla detaljerna som gör det så ombonat och mysigt. Bilderna går rakt ner i inspirationsmappen med andra ord!

  2. underbara bilder! Jag fastnar också lätt i de här stylade bilderna och drömmer mig bort en stund! Men det är vitkigt att drömma lite också ibland!Ser att det står en turkos liten skål på fot i köket… precis en sådan fann ajg hos min farmor som jag norpade åt mig. Tyvärr såg den sin sista dag efter ett utbrott från min 1,5 åring, som slängde den i golvet… tusen bitar. Det är med en tår i ögat jag ser den här på bild… Den var så perfekt!Ha det fint!

  3. Shit, vad jag får ångest! Så där fint har vi inte på långa vägar, I wish… och fotografen kommer i nästa vecka och ska ta kort inför vår försäljning. Å, precis så där vill jag ha det.
    hejhej från Katarina

    Katarina: Men å andra sidan kan det vara ett plus också. För har du inte alla fina detaljer, ja DÅ får du ångest inför att köpa ;).Lycka till!/ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *