Adjö april. Adjö kök.

I vanliga fall skulle jag fixa med kvällens grillmiddag just nu. Kanske förbereda någon god dessert att avnjuta efter majkasen. Men i år så gör vi något helt annat på aprils sista dag. Vi renoverar kök. Det går i ett rasande tempo just nu och att säga att det är stökigt är att försköna situationen, men det är härligt detta :).

maräng [hjärta] jordgubbe

Igår köpte vi en stor ask med söta jordgubbar, vårens första riktigt fina. De är förvisso från Spanien men det blir en omedelbar känsla av den sommar som komma ska. Så idag har vi mumsat på krossade maränger, grädde och jordgubbar. Snabbt och jättegott! (Vill man lyxa till det ytterligare så på med en liten klick nutella ;).En riktigt fin förtsättning på helgen önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

7 comments

 1. Gläds åt att ni snart får ert nya uppiffade kök . Om glass just nu är de enda som går att tillaga där hemma är det inte heller så dumt!Är nu äntligen rundorna till Ikea och andra butiker över ?. Det slutliga piffet brukar var det bästa , tänk snart får du vara Mija Kinning i ditt eget kök!.Första maj kram från Carina

 2. Carina: Ja nu äntligen ska det mörka köket bli ljust. Men jag nojar ju så klart i vanlig ordning, ska det vara den … eller den … Men det är väl som det ska får vi hoppas :).

  Liiiite Ikea blir det nog, men inte ideligen får vi hoppas. Jag riktar blicken över allt stök och siktar den mot Mija/piff-stadiet istället. Det är det roligaste ja :).

  Jaja, det finns mycket bra med glass … Vi ser mellan fingrarna denna vecka med mathållningen, men något lite matigare en glass ska vi hoppas på i alla fall några av dessa dagar :).

  Nu är vår månad här, Hipp Hipp för den!

  Kram Kram

 3. Åh vad det där såg gott ut! Och OJ vad spännande det ska bli och få se ert nya fina kök, för det hoppas jag att vi får ta del av :)

 4. Annixen: Mmmm, mycket goda de var :). Absolut ska ni får se hur det blir :).Lina: Tack snälla! Just nu är det lite halvroligt men snart så blir det nog bättre :).Kram tillbaka från oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *