Lycka

Lycka 1

är att inse att min man hade rätt den där dagen för en massa år sedan nere i förådet. Den väska ska du I N T E slänga. Du kommer vilja bära den igen. Sant! Idag ca 10 år senare gör jag det med glädje :).

Lycka 2

Lycka för den lilla i familjen är den nya fina kaninen som låg i det stora påskägget i år. Döpt till Ninni och med en ballongklänning söt som socker.

Lycka 2

Påsken i år har varit jättefin! Lite hektisk men mest bara fin. Vädret var fantastiskt och vänner och familj många. Ibland tänker jag att vi skulle ha en gästbok där alla kunde skriva en rad som sedan blir till fina minnen. Det kombinerat med fler fotografier. Vilka var vi. Vad åt vi. Vad skrattade vi åt. Ja, allt sånt där som man kan behöva minnas lite extra ibland.På bilden är Helenas snygga lampa från Ingo Maurer som fungerar som en ständigt pågående gästbok. Jag gillar och grunnar fortfarande på vad jag ska skriva på min lapp ;).I eftermiddag ska jag och Astrid ta tag i ogräset i rabatterna som tillsammans med myggen dök upp i helgen. Man får ta det onda med det goda. En tur till plantskolan blir det också, lavendel står på önskelistan. En finfin onsdag tillönskas!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

6 comments

  1. Vad skönt att påsken är slut och att du är tillbaka här ;-)En väska kan ploppa upp igen och kännas som “ny”. Själv köper jag nog många billiga istället… funkar också :-DPS) nån liknanade “gästbokslampa” gjorde dom i Roomservice en gång.

  2. Anna: Tack tack :). Jag är lite inne på din linje med många billiga också, det blir en skön mix med de lite dyrare då. Trevligt!Aha, då får jag googla :). Tack för tips!Cissi: Visst är den!

  3. Lustigt! Jag gjorde detsamma förra helgen när jag var uppe på vinden och skulle plocka fram påskpynt. Vilken lycka att hitta en gammal väska som man inte ens kom ihåg att man hade!

  4. Postadress Torslanda: Vi älskar återanvändning och recykeling, jag ska absolut bli bättre på det nu :).Det samma!smile: Ja det dåliga minnet blir till sann lycka med jämna mellan rum :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *