Lite tidigt, men …

Härom dagen var det 6 plusgrader och jag ilade ner i källaren för att ta fram en lite vårigare jacka. Idag kom bakslaget i form av snö. Men om vi blundrar så hårt det bara går och tänker att det är torsdagen innan påsk. Då skulle jag vilja klä mig som följer:

Snart är det vår!

1. Krispigt vit topp från VILA. 2. Denna blommiga sjal från H&M är min favorit just nu. 3. Enkel cardigan i angora. Tidlös och snygg. 4. Söta armband i flera färger för det lika söta priset 29.50 kr. Nyhet hos H&M idag. 5. ASOS har otroligt många fina ringar, denna är dagens favorit. 6. Bowling Cartera Kombinado så heter denna galet söta väska från Zara. 7. Kjol i utställd modell med sidofickor, fin. Finns i beige också. Även den nyhet hos H&M idag. 8. Det jag längtar mest efter med våren just nu är att få sätta på mig ett par ballerinaskor. Jag har slitit ut mina gamla och glädjer mig åt ett nytt par snart. Kanske blir det dessa. Jag ska prova dem snarast!Denna outfit funkar även idag, med ett par lite tjockare strumpbyxor. Ställer undan ballerinorna och hoppar i ett par snygga stövlar. Jacka och mössa efter behov ;).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

  1. Åh! Den där kjolen spanade jag precis in på H&M.com – underbar är den! Och tack för tipset med sjalen, den var superfin också.Kul med kollage!

  2. Marie-Anne: Ja kolla upp den, så fin!Annixen: Tack! Vilken snygg väska du köpt! Jag är svårt såld på väskorna från Zara så det är bara en tidsfråga innan jag åker dit igen också ;). Har tre sedan tidigare …Ellen: Jag såg att de har en som är nästan på pricken lik denna kjol på Åhléns också. Sjalen är en keeper ! Alltid skoj ja :).Sofia: Jag hittade dem inte idag, men provar igen till veckan. Ser jättefina ut :).Nilla: Tack :).gabriella: Så glad jag blir. Tack :).Kram

  3. Jättefint modecollage! Otroligt inspirerande blogg, med bra variation och så snyggt och proffsigt gjort. Jag är ny i bloggandets värld och jag blir sååå frustrerad över att det inte blir så snyggt som jag önskar…Var och hur lär man sig göra en så snygg blogg som din??!Tex. collagen gör du dem i photoshop eller? Tacksam för tips.Du kanske har postat om bloggande förut?Gillar kjolen, hoppas den täcker knäna…och väskan är också himla fin

  4. Em: Men då hoppas jag du blev både snygg och nöjd :).Kristina: Tusen Tack för de snälla orden! Så glad jag blir :). Jag gör collagen i Photoshop där jag lärt mig några knep. Det är ett så stort program så jag lär mig lite mer hela tiden, men i början så var det bara tre fyra kommandon och de kan göra underverk med bilderna. Om du har tex Photoshop så finns det flera bloggar som tipsar om hur man lätt redigerar. Ett annat tips är att ta mycket egna bilder till bloggen, det gör den personligare.Lycka till!Kjolen är jättefin och når nog ganska precis över knät. Väskan funderar jag starkt på ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *