Vinnare

Då var vinnaren dragen i iPADock tävlingen och den som kammade hem den blev Sofia A! Varmt grattis till dig!

Vinnaren

Några har undrat vad det är för typ av anslagstavla jag har? Det är fyra stycken vita Spontan magnettavlor från Ikea som är uppsatta med långsidorna mot varandra. Stor plats för alla mina inspirationsklipp, citat och andra bra att ha lappar. Jag ska ta en bild i helgen så ni får se väggen i sin helhet. Tre nya favoriter på bordet idag, två små ryska ägg samt ett litet Penningträd. Fint så!En riktigt fin torsdag önskar jag er alla! Här har det precis börjat snöa … igen.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Vilken finfin bild!Jag skulle gärna se hur Du placerat skrivbordet med litet omgivning!Är jättesugen på den där skivan men får inte till det i tanken hur jag skulle kunna ordna en skrivplats…Hälsar Mia i Uppsala

  2. VAR har du hittat den UNDERBARA rosa tavlan “take me shopping and Im yours”Den här helt fantastisk – en så borde alla ALLA tjejer ha ; )Må så gott/ulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *