Happiness

Nu är vi inne i en planeringsperiod inför vårens rust här hemma. Vi tar vid där vi avslutade och det är nu badrum samt färdigställande av tvättstuga som står på tur. Med lite tur också köket. Men vi skyndar långsamt. I jakt på inspiraton återvände jag till Alvhem mäkleris sida. Några nya lägenheter finns nu till försäljning och jag smygkikar så gärna och spar bilder med det lilla extra. Idag gillar jag denna lägenhet lite extra:

Vackra ord!

Denna fyra på Kjellstadsgatan tycker jag mycket om. Här möts det gammla med det nya i en härlig kombo. Man har utgått från de förutsättningar som fanns och valt att behålla vissa äldre funktioner. Som i sovrummet till exempel där ett köksskåp finns kvar som förvaring. Man har också satt igen dörren mellan sovrummet och det nya köket genom att på ena sidan klä den med en stor spegel och på det nya kökets sida har det målats en griffeltavla. Jag gillar´t! För mig som fortfarande är svårt såld på text av alla de slag så är tavlan ovan mycket lockande. Tolixbordet var läskande det med. Absolut!Bild: Alvhem mäkleri & interiör. Kludd av mig.

signature

8 comments

  1. Alla: Visst är den caharmig! Jag skulle kunna flytta in direkt :). Mattan är jättefin, kan det vara en DAY tro? Tyvärr vet jag inte var tavlan kommer från, men försöker finna svaret på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *