Adventskalender 2010

Julen 2008

Nu har det blivit dags för oss på En mammas dag att önska Er en riktigt God Jul. Vi hoppas att Ni får några fina dagar tillsammans med familj och vänner. Vi ser fram emot att fortsätta mot det nya året, när vi nu svidar om till ett glammigare nyårsfodral för ljusare tider. Våra paket ger vi till Er – alla våra kära läsare. Från oss till Er – En riktigt God Jul!

Vi vill också tacka för det stora gensvar som vår julkalender har fått. Det har varit ett sant nöje att vara tomtenissor. Stort tack till medverkande företag!

signature

10 comments

  1. Åh vad kul. Har precis gjort i ordning en kalender till min lillkille, men du har helt rätt, vi vuxna måste ju också få lite paket ;) Nu gäller det att komma ihåg att dyka in här varje dag alltså :)

  2. Hej!Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.Med vänliga hälsningar,Lisette

  3. Hej Helena och Gott Nytt År! Jag önskar dig ett fantastiskt 2011!Hoppas att ni kom fram till ett bra val kring den kommande kaffemaskinen. För min del är det Nespresso som gäller – utan mjölkskummare. Vi skummar mjölken i Bialettis mjölkskummare, en behållare med ett “dubbelnät” som dras upp och ned i den varma mjölken. Skummet blir så fast att sockerbitarna ligger ovanpå skummet ;)Ha det gott! / Peter

  4. Gott nytt på dig med! Kan säga att jag tycker om din blogg jättemycket. Vill dessutom tipsa om tävlingen i min blogg också där ni kan vinna en Fatboy. Det tar bara 2 sekunder att deltaga ;)http://mobler-inredning.blogspot.com/2010/12/gilla-oss-pa-facebook-och-vinn-en.html

  5. Peter: Ett fantastiskt 2011 önskar jag även dig! Jodå, det blir en Nespresso. Men vi ska bli klara med renoveringen i köket först, som det är just nu så får den inte plats. Hur gärna jag än vill ;).Tack för tips om skummare, jag gogglar så klart direkt :).KramSofia: Tack snälla! Allt är fint nu och jag är tillbaka igen på onsdag.Stor kram tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *