Ooops!

Mer randigt för mig :).

Egentligen så borde man hålla utkik efter något lite mer juligt med tanke på att säsongen inleds nu på söndag. Men efter att jag provat en tämligen röd lång historia så har jag fått en helt ny uppskattning för klänningen jag köpte till förra julen (eller var det två år sedan). Vilket som så  återanvänder jag den även i år på julafton. Den är skön och lite lagom festlig. Det gav då ett lite oväntad men välkommen öppning för ytterliggare en randig klänning till finfint pris. Nej, jag får troligen inte nog här.  I ? Randigt, igen.Klänningen kostar 199 kr hos Indiska.

signature

5 comments

  1. shit vad fin, tror det blir en sväng till indiska imorgon när jag har barnvakt. Länge sen jag köpte nåt till mig själv! tack för tipset å ha en go kväll!

  2. Japp gillar med, är det fickor också så får den ännu ett plus. Din “lilla röda” var väldigt fin med och precis “lagom”. Ha en fin vit dag.//Anne O

  3. Bea: Hoppas du hittar den och att den passar som en smäck!Anne O: Instämmer, OM det finns fickor då blir det plus för det ;). Julklänningen är mycket praktiskt då det är lite vidd i den så syns det inte så noga om man gått för hårt åt på fikabordet :).Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *