Önskelista [1]

Idag är det 35 dagar kvar till julafton. Hög tid att börja knåpa på önskelistan med andra ord. Jag börjar med dessa 9 önskningar, men håller dörren öppen för fler. Så vi kallar den nummer 1. Nu kör vi!

Önskelista julen 2010

1. Mad Men är en fantastisk serie på många sätt, det underbara modet är ett. Nu finns det en bok i ämnet. 2. Ansiktsscrub är min bästa vän på vintern. Jag har inte provat den från Cowshed men hört mycket bra om den. 3. Då jag är galen i koppar så lär det inte förvåna någon att jag gärna skulle vilja dricka mitt morgon te i denna rosa go´bit. 4. Have a Cherry Christmas från favoriten Philosophy, hur skulle jag kunna säga nej ;). 5. Skålarna från Nigella har funnits på önskelistan i flera år, nu gör jag ett försök igen. 6. Servettringar med bling från H&M Home. 7. Pyjamasbyxa med fint mönster. 8. Make – up Remover från bareMinerales, har inte provat denna heller. Men hört mycket bra om den. 9. Ugg:s? absolut :).Idag är det sista dagen att tävla om de fina skålarna från Cosas. Prova lyckan vettja!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Henna: Tackar, roligt att du gillar :). Pyjamasbyxan finns i flera färger för en billig peng hos H&M.

    Håller en tumme för att du hittar dem i Finland!

  2. Cicci: Cherry duschkrämen måste jag ha, får jag den inte av tomten får jag shoppa själv :).Anne: Önskar jag kunde knäppa med fingrarna och säga: Varsågod :).Mette: Ugg Ugg ;).

  3. Sofia Agardtson: De hade tagit in mycket fint från Philosophy i år hos Cow Parfymeri, det är roligt. Mycket svårt att se åt andra hållet ja ;).

  4. Det finns jättemycket Philosophy hos hqhair.com i England. De har något bättre priser där än här, med tanke på den låga pund-kursen. (Andra märken, t ex Redken är det nästan halva priset jmf med Sverige!!) Om man handlar över £40, vilket man lätt gör, så får man fri frakt internationellt om man har en kod (googla, så hittar man). De levererar supersnabbt!

  5. Karin L: Jag handlade där lite då och då tidigare, men nu var det länge sedan. Få kanske bli ändring på det inför julens klappar :).Tack för påminnelsen!

  6. Lite Philosophy passar alltid bra. Jag tycker synd om alla som inte tål dofter. Jag njuter verkligen av doftprodukter! Nu har jag länge, länge letat efter en doft som jag verkligen tycker om. De senaste försöken har jag sålt på Tradera efter bara några sprut då jag insett att jag inte har tyckt om dem. En härlig kedja jag gillar (förutom Philosophy, vars dofter jag gillar för det allra mesta) är Bath and Body Works. Tyvärr finns de inte i Sverige, så jag längtar alltid lite tillbaka till USA…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *