Julen 2010

Jag har smakat både julmust och en och annan skumtomte. Tjuvlssnat på en julskiva och shoppat loss på Ikeas julavdelning. Men de där riktiga julvibbarna hade jag inte känt förens i helgen. Nu har jag klickat hem lite julklappar och ser fram emot att börja pynta loss till dotterns födelsedag den 26 nov.

Shoppat hos Cox & Cox

Idag inledde jag veckan med att göra årets beställning från Cox & Cox. Jag har fått en del frågor om hur det är att handla från dem och jag har bara fina erfarenheter. Jag har beställt från dem flera gånger och det har aldrig varit några problem. Jag har gjort min beställning och ca en vecka senare så har leveransen dykt upp hemma vid dörren. Mitt tips är dock att kontrollera summan med en valutaomvandlare då det kan vara lite knepigt att hänga med i exakt vad pundet står i just nu. Frakten har blivit olika varje gång, men det har legat kring en hundring.

Nötknäckare

Förra året köpte vi denna favorit, en ekorre som är en nötknäckare. Den tog slut strax innan jul då, men nu är den tillbaka. För shopping eller finfin inspiration så hittar ni julens sortiment Här!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkat företag. Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Vad kul att du ger informatio om hur det är att handla från Cox & Cox, man vet ju aldrig när det är utländska butiker. De har så mycket fint och nu kanske jag vågar handla därifrån också =)KramAnna

  2. Alla: Ja, det är en mycket näpen ekorre. Snart så är han på plats för tjänstgöring :).Anna: Det är många som frågar om just denna butik, så nu blev det ett gemensamt svar :).ak/CanCan: Stort Tack för den finfina och snabba leveransen härom dagen! Nu ska jag bara komma frm till var de ska hänga. Det är alltid trevligare att vara två :).

  3. Hej Svejs Den lilla söta ekorren säljs även på Mio ,iallafall i Helsingborg där jag jobbar.Tror den ligger på 199 kr Skynda fyndaHelena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *