Hederlig

Dagens favorit: Glasen Hederlig.

Som jag gillar de nya vinglasen på Ikea formgivna av Anne Nilsson. Jag gillar tänket kring dem, så som att alla ska ha samma höjd. Sen är formerna härliga också, titta bara på vitvinsglaset som är tulpanformat. Tjusigt! Priset är också tjusigt värre. 19 mycket rimliga kronor styck kostar serien Hederlig. Dagens favorit!Bild från Ikeas inspirationsblogg Livet hemma.

signature

6 comments

  1. Hej, roligt att du har hittat till oss på Livet Hemma! HEDERLIG är nog höstens favorit här på redaktionen, i stark konkurrens med flakongerna YNGAREN av Sarah Fager. Dem har du inte missat hoppas jag? :)http://livethemma.ikea.se/inspiration/mer-glamour-till-badrummet

  2. Sarah, Liselotte & Tina: Men visst var det ett finfint pris :). Jag ska köpa mig några redan idag.Anne O: Jag har inte tänkt så mycket på höjden tidigare, men när man ser det. Japp då vill man ju ha samma höjd nu :).Daniel: Nej då, Jag har örnkoll på YNGAREN, planerar ett köp där till nya badrummet ;). tjusiga de också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *