Ny kompis i köket

När jag flyttade hemifrån så fick jag lite bra att ha prylar med mig av min mamma. Bland annat var det en liten matberedare som jag sedan använde så den la helt av i början på sommaren. Bara att leta reda på en efterträdare med andra ord.

Ny matberedare

Då hittade jag en massa glada tillrop om Jamie Olivers då nya sammarbete med tefal, och blev mycket nyfiken. Lite kinkig som man är också så passade denna rostfria perfekt ihop med köksassistenten, det ser vi som ett plus :). Men det tog sitt lilla tag innan jag lyckades köpa mig ett eget exemplar. De sålde slut hos den lokala leverantören snabbt och jag fick snällt vänta. Men det var den värd! Nu jobbar den hårt i köket för mig vill jag lova. Den blandar, mixar (det ingår en separat mixer också), knådar, river och vispar som ingen annan. Sen är det här med sugropparna eller sugfötterna, så himla bra! Det finns egentligen bara ett problem med den som jag kan se och det är ljudet. Det är som med Dualitvispen, när de jobbar för högtryck då hörs det. I övrigt så rekommenderar jag denna varmt till alla i behov av en ny matberedare. Tusen Tack pappa för min fina present!Bild: Eget collage med bild från tretti.se.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *