11 önskningar

Jamen vad hände? Jag har ingen aning själv, bara att datorn la helt av. Jag antar att det var ett kraftigt virus, men jag har inte fått det bekräftat. Men nu funkar det igen, så vi kör en mixad önskelista. 11 fina ting:

11 önskningar i oktober

1. Jag har funderat länge på att sätta upp en skylt för att slippa reklam. Men så är det viss reklam som man gärna vill ha. Som tex Ikeakatalogen. Med en magnet så kan man bestämma själv. 2. Fin kråsblus till julens festligheter. 3. En liten rolig present, Önskearmband från Brazil. En liten cermoni och sedan med lite tur så uppfylls tre önskningar. 4. Det är kallt nu på morgonen, en go mössa känns som ett måste. 5. Latte kopp från GreenGate, man kan inte få för många ;). 6. Sy – Älska Textil från Ikea, så svår att få tag på. Men jag ger icke upp. En keeper. 7. ” Ibland försöker jag vara klok men det går inteSå känner jag rätt ofta. 8. Fin lite ask till smått & gott. 9. Astrids födelsedag / julklänning 2010. Lagom söt i brunt. 10. Snygg uppsamling för batterier. Praktisk och tar lite plats. 11. Jag är jättenyfiken på denna parfym som Paul Smith gjort till sin fru i födelsedagsgåva. Storyn är lite magisk.En riktigt fin torsdag önskar jag er alla![Ang hallen så står det lite still där just nu. Inte bara datorn som drabbats av virus. Maken är OTROLIGT förkyld. Så där som bara män blir. Men med lite tur så är vi på banan där snart igenBild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

 1. Vilken söt klänning och snygg collage! Ha det bra.

  Nilla: Ja den är jättesöt, vi gillar massor här hemma. Tack :).Det samma!/ Helena

 2. Fina önskningar!
  Är boken svår att få tag på? Den ser ut att finnas på flera av varuhusen (i alla fall om man kikar på Gbg och S-holm).
  Jag såg den i förbifarten häromdagen men hann inte bläddra något i den då, men den vill jag förmodligen ha!

  Mrs.b: Den har varit svår här i Gävle tycker jag. Kom in, sålt slut i evighet amen. Men som sagt, Jag ska lyckas :)./ Helena

 3. Åh, den där klänningen har jag oxå spanat in, i just den färgsättningen. Jättefin. Frågan är bara om min lilla “donna” (4 år) skulle gå med på att ANVÄNDA den..hon e så otroligt “jobbig” (!) när det gäller kläder numera….pjuuuhhh vilken pärs varenda morgon. Har slutat bråka så hon bestämmer (det mesta) i klädväg själv på morgonen.
  Men hon vore ju kalasfin i denna. Tänk att ungar kan va så envisa!!!!

  Anna: Mmm, de vet vad de vill de små. Astrid älskar att klä upp sig så klänningen kommer att gå hem det är jag säker på. Men så har vi vardagarna, där kan det bli lite “kämpigt” ibland ja ;). Vår dotter vill nämligen matcha hela vägen, så är det randigt. Ja då ska det vara så all the way. Envisa var ordet ja :)./ Helena

 4. Jättefint collage! Parfymen har jag fått av maken, luktar jättegott!

  Trevlig helg!

  Babarb: Så roligt att du tycker om parfymen, det ger hopp för min tur i eftermiddag :).Tack!/ Helena

 5. Jag har anmält min adress till IKEA och får på så sätt IKEA-katalogen och annan reklam därifrån (som jag ju faktiskt vill ha!) trots att jag har satt upp en skylt med ingen reklam tack. Gäller kanske bara IKEA-Familymedlemmar, men värt att kolla upp!

  Ha en underbar helg!

  HelenaL: Jamen så kanske det fungerar ja. Ikea Family utskicken kommer med adress på så då är det kanske så med all post från Ikea. Ska jag absolut kolla upp! Tackar!Det samma önskar jag dig!/ Helena

 6. If you are in not good state and have no cash to get out from that point, you will need to receive the credit loans. Just because that will help you unquestionably. I get student loan every time I need and feel myself fine just because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *