Frukost

Pusselmacka

Denna pusselmacka har varit med i bloggen tidigare, inte långt efter start faktiskt. Under en lång period när Astrid var mindre så serverades denna nästan varje morgon. Valet av pepparkaksmått var lite olika men innehållet i mackan var det samma. Smör, mjukost och gurka. Fortfarande när dagen i övrigt bjuder på något extra pirrigt så frågar hon efter en pusselmacka till frukost. Idag var det en sån dag, i eftermiddag så är det terminens första bokredovisning. Kul men lite pirrigt också. För att vara extra säker på att det skulle gå bra så fick den bli i form av en stjärna :).Bild: Eget collage med bilder från marthastewart.com.

signature

10 comments

  1. Anna: Hoppas hon gillar pusselmackorna. En med pepparkaksmått a´la prinsesskorna är svår att motstå :).

    Kram

  2. Nu måste jag fråga en oerhört viktig sak *mohahhaha* Vi är nog i ungefär samma ålder (tror jag).När jag var tonåring fanns några slags stearinljus som var RINNIGA och som man med fördel satte i en vinflaska. Pastellfärger. Ju fler (efter varann) desto bättre. Men vad hette dom ? Rinnljus ? Låter ju sådär.Det undrar jag.

  3. MoaMajken: Jag vet precis vad du menar, men att ljusen ska ha haft ett speciellt namn vet jag inte. Däremot så pratade min kompis om dessa ljus för ett tag sedan också med “dreamy eye´s” och hade hört sig för på några butiker. Svaret hon fick var att när det kommer till ljus idag så ska de rinna minimalt, ljuset ska se snyggt ut och man är ekonomisk och vill inte att pengarna ska rinna bort. Men om det betyder att de inte går att köpa, det vet jag tyvärr inte.

    Jag håller en tumme för dig och rinnljusen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *