Status

Vi jobbar på som tokar här hemma just nu. Vi vill hinna klart så mycket som möjligt innan Astrid kommer hem imorgon. Vi kör tre paralella projekt, ett på vardera plan. Hela övervåningen är avstängd för att de vita (och ack så vackra) golven ska få torka riktigt. På entreplan så är det den fina sittbänkshörnan samt väggar som målats och nere i källaren så är det div små målarjobb igång. Nu måste vi lägga ner penslarna och skruvmejslarna och börja ställa tillbaka och städa. Kaos ska bli ordning, och det ska bli så skönt. Återkommer med lite bilder till veckan.Allt gott så länge!?

signature

8 comments

 1. ser fram emot bilder..älskar nämligen förändringar i de husliga renoveringsprojekten :) själva håller vi på att måla om huset o snart är det projektet klart hjippi..ha det bra i renoveringen o ta det lungt mellan varven :)kram Åsa

 2. Hej!Vi blev så imponerade av din sittbänksidé att vi tänkte göra samma sak nu när vi renoverar köket. Har ni några ritningar? Vad har ni använt för material? Kommer era bänkar bli förvaring? Jag har skrivit det tidigare men det tål att upprepas; din blogg är supertrevlig och jag läser den nästan dagligen! Keep up the good work!!!Hälsningar Anna-Clara

 3. Åsa: Visst är det härligt med renoveringar, älskar dem också. Framför allt när det riktigt syns att man varit där och fixat. Härligt att ni snart är färdiga med husmålningen, det är ett gigantprojekt har jag förstått. Heja!

  Absolut må vi alla vila lite i allt måleri, det är ju sommar trots allt :).

  Postadress Torslanda: Åh så roligt med sommarhusfix, hoppas vi får hänga med :).

  Anna – Clara: Visst ser den inbjudande ut på bilden! Jag har ju spanat på denna länge och nu står den där i köket, STOR är den men då den står mot väggarna så upplevs den som mindre. Jag är jättenöjd med den så jag kan varmt rekommendera er att bygga den.

  Vi hade bara bilden att utgå från så J E mätte längd och sitthöjd och skred till verket. Vi har idag 4 st boxar med lock båda byggda i Mdf. De är flera till antalet för att man ska kunna flytta på dem vid behov. I och med att det är vitmålad panel på framsidan så ser man inte att de är 4 stycken istället för en enda solid. Under locket döljer sig massor med förvaring. Kan tillägga också att locken sitter fast med långa pianogångjärn. Vi hoppade över den lilla kanten vid dynan och vi använde oss av Panelskivan till både panelen på väggen och de på boxarna. Lite pill är det, Men det är värt det :).

  Tusen Tack för fina ord!

  Lycka till!

 4. Hallakulle bygger bo: Det har stundtals varit motigt, det ska jag inte sticka under stolen med. Men när det mesta ligger bakom oss för nu, Då känns det helt klart värt det.

  Nu stundar någon veckas pillande av navel, må bara solen och värnen vara kvar då. Det blir bilder i massor framöver, må bara knyta ihop säcken lite först :).

 5. GUCCIコーナーで、1モデル。

  ダイビングのグッチ偽物腕時計(GucciDiveシリーズ)はとりわけ人目を引いて。

  この腕時計の全世界は93つ制限して。

  すべてのアジアも2つだけあります。

  Sowind制表工場のためにチップ生産する“スイス。

  グッチ偽物http://www.negucci.com/

  製造”のGP3300の自動上弦。

  機械的なチップを表すべきで。

  最低のグッチ偽物動力は46時間保存します――GUCCI腕時計の極みのため。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *