Bröllopsyra

Imorgon smäller det :).

ÄNTLIGEN utropade Astrid imorse. ÄNTLIGEN ska Victoria få bli en riktig Prinsessa med en egen Prins! Hon har väntat i snart en månad på att lördagen ska infinna sig och när det visade sig vara “bara” fredag, ja då var det på leran igen. Hon övar nämligen att göra marsipanrosor till Prinsesstårtan vi ska baka imorgon förmiddag. Jajamen, bröllopsyran har nått det lilla radhuset också :).

Bröllopsyra

Planen är att fira så hårt det bara går imorgon (I alla fall om man är 7 år). Vi går all in med fina kläder, prinsesstårta, cider i fina glas, chokladask och Prinsessfisk (lax) till middag. Ja det blir klackar på skorna, läppstift och krona också som sig bör en dag som imorgon. Vi hade ett tag planer på att delta i den stora Picknicken i Wij-Trädgårdar i Ockelbo, men då det lutar åt regn här imorgon och då jag inte vill missa något så stannar vi hemma.Imorgon så får de då ÄNTLIGEN varandra Kronprinsessan Victoria & Herr Daniel Westling. Tv sänder från arla morgon till sena natten och jag misstänker att man får välja med omsorg om man ska orka. Här hittar ni SVT:s och TV4 tablåer för intresserade.  {Kl 15.30 är tiden att ha koll på om man vill se bröllopet}

Långt och lyckligt

Nu håller vi tummar och tår att det blir ett fint bröllop imorgon och att ett långt och lyckligt liv tillsammans väntar runt hörnet ?.Bilder: Provtryck från tinyprints.com med kludd från mig.

signature

6 comments

  1. Här hemma laddas det också för fullt, av den enda kvinnan i hushållet som tänker sitta bänkad framför tv:n. Hittade hit via Linda K och hoppas att det är ok att jag länkar till den fina bloggen. Hälsn Kristina

  2. Livet runt 30 … 5: Heja dig :). Här hemma är det så klart jag och dottern som fixar och donar mest, maken säger att han tycker att det ska bli kul … Men jag vet inte det jag ;). Självklart är det ok, Tack så mycket för länk! Jag ska kika in hos dig ikväll.

  3. Jag tänker ofta att du är en så’n fin mamma och skapar så’na härliga minnen för din lilla tjej!!!

  4. Samma här! Vi ska äta Folkets Tårta och ha finaste klänningarna på oss, dottern och jag. Härligt! Livet är en fest!

  5. Anneli: Åh, så fina ord. Tack! Man gör så gott man kan. Jag har själv rätt stora stövlar att fylla då min mamma var (och är) otroligt duktig på att göra minsta lilla händelse till fest i det lilla. Jag har jättemånga fina minnen från min barndom och jag hoppas att Astrid ska ha det samma i framtiden. Smile: Jag såg folkets tårta på Ica Maxi, så fin den är. Vit och med guldkrona på det :). Om jag inte varit känslig för gluten hade jag slagit till, men nu bakar vi en egen. Imorgon blir det fest, så sant! Härligt!

  6. Jag är ochså intresserada av design och illustrerar barnmotiv. Titta gärna på min sida och berätta vad du tycker. Ha en bra dag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *