10 comments

 1. Oj! Har shoppat loss för 800 kr nu till mina två småtjejer, det gick inte att sluta… / Emma

 2. Tack snälla för tipset! Nu har jag varit inne och handlat såååå gulligt till min lilla sessa som blir 2 nästa vecka. ;-) Anna

 3. Kundvagnen var ett tag överfylld, men jag sansade mig och beställde ett plagg var till dem och lite småsaker. Tack för påminnelsen!Trevlig helg.PS. Kakorna är riktigt goda :)

 4. Tack för tipset! Såååå mycket fint har de! Underbara och inspirerande bilder också, man vill ju ha allt (och lite till…)!

 5. Hej,Supertack för en underbar blogg! Återkommer med oregelbunden regelbundenhet alltid hit och njuter ;-) Du är en sann inspiartör och glädjespridare! Idag blev det resultatet av besöket dessutom ett större inköp till dottern – pyret i magen vet vi inte vad det är så jag avvaktar med att köpa till det. :-)Hoppas att du och din familj får en underbar försommarhelg!Kram

 6. Ja, där fanns jag också, men klickfingret redo. Blev en hel massa finheter till lilla fröken och jag är så himla glad att du tog mig in i Pomp-världen. Nu har jag spridit det till alla mina vänner typ. Tack för det – och mycket annan inspiration du ger!Kram och trevlig helg från mig!Lina

 7. Alla: Så roligt att ni fyndat! Det blev några plagg här också, De är ju så härliga :).

  Kram

  Marie: Så otroligt glad jag blir av dina fina ord ?. Tack!

  Kram

  Lina: Det var så lite så :). Tack själv för snälla ord!

  Kram

 8. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *