Till Mamma:

Finfika, teckning och en lååååååång kram vet jag att det blir på mors dag på söndag. Om det skulle vankas en present också så kommer 12 tips här:

12 tips till mamma

1. En vass sekatör är bra att ha nu när vi ska göra fint i trädgården. 2. De fina glasaskarna från Iittala finns numer även i Rädda barnens designshop, Trevligt! 3. Det ska vara hatt i vår, denna från Åhléns har sålt som smör i solsken. Snygg! 4. Jag prenumererar, men om mamman i fråga inte gör det så är det köpläge, vacker inspiration It is! 5. Jag smyger in denna önskning här med, lite väl dyr för mors dag men ack så fin. En dag ska den bli min. 6. Snygg handduk men skoj budskap! 7. Jag jublar inte direkt över nya kollektionen hos Lindex, men detta lyxiga halsband känns som en keeper. 8. Illsöta ballerinas till en billig peng från Indiska. 9. Jag är galen i ringar, kan inte få nog. Ett set med 10 st från H&M, Absolut! 10. Sötaste lilla lampan i stan signerad Lisbeth Dahl. 11. Läppjuck [som dottern säger] är en annan svaghet jag har, detta är helt i min smak. 12. Inte så lätt att få tag på här hemma, Men alla mammor skulle må bra av lite Calm me ibland :).Länge leve oss mammor, Ty fantastiska äro Vi!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

  1. Helt underbart collage!Helt i gammal god Weronica stil!Härligt! Jag kopierar den rakt av./Sara

  2. Nilla: Tack så mycket :). Nu har jag beställt två stycken också, de är så fina.Stämningsfullt: Så de är, jag skulle vilja ha dem alla. Men jag behärskade mig och köpte två :).Sara: Tusen Tack :).

  3. Oj, det blev visst fel!Jag kliar mellan din och Weronicas sida så ofta att jag mixade namnen.Gammal god Helena stil ska det såklart vara!Ni är ju båda underbara inspiratörer och mina absoluta favvo-bloggisar!: )/Sara

  4. Så många fina saker! Blev sugen på att köpa lampan men önskade att den fanns i vitt, sedan när jag tittade på hemsidan så fanns den ju i vit :)Och en prenumeration av Elle mat & vin har jag precis påbörjat. Gillade den skarpt, det blir min första prenumeration av en mattidning faktiskt.

  5. Sara: Ingen fara, jag var med på den :). Tusen Tack för fina ord!Sofia: Vit finns också ja, mycket söt även den! Den där Lisbeth Dahl gör mig smått galen, hennes saker liksom talar till mig ;).Grattis till Elle mat & vin, ni kommer att få många fina stunder framöver :).Ylvaq: Visst är den :).Frida: Jag också :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *