Blombukett

Fina blommor i papper

Med anledning av att jag fyllde år nyligen så fick jag denna fina blombukett med posten härom dagen. Förutom att uppvakta födelsedagsbarn med, så är dessa blommor även en utmärkt gåva till värdinnan när man har turen att bli bortbjuden (Här hittar ni fler sätt att använda dem på).Tusen Tack Anneli blommorna passar perfekt på anslagstavlan i vårat kök. Så fina!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Hej Helena!Vilken fin bild på en av mina små favoritpresenter! Du är så duktig på att fixa och trixa med dina bilder. Jag var tvungen att länka till dig på min blogg, hoppas det är ok ;-)Sofia

  2. Hej HelenaDin anslagstavla ser jättefin ut, kan man få se fler bilder av den? Måste nog härma dig och göra en likadan. Tack för en superblogg.Ebba

  3. Sofia på Mokkasin: Så glad jag blir att du gillade bilden, Tack! Självklart blir jag glad för din länk :).Ebba: Anslagstavlan är köpt hos Cox & Cox förra året, i år ser de lite annorlunda ut men själva grunden är den samma. Jag kan tänka mig att man kan göra en egen fin med ett gamalt fönster. Här hittar du länken till hur de ser ut idag:http://www.coxandcox.co.uk/products/gesso-noticeboard (Klicka på bilden)Lycka till!

  4. Hej!Man skulle nästan kunna tro att anslagstavlan är målad för att matcha blommorna. Vilken fullträff! Den (anslagstavlan) var för övrigt kanonfin.Kul att du gillade blommorna och att de passade så fint hos dig.(Men vad har du hittat på med länkarna? ; ) Ha det fint!/Anneli

  5. Anneli: Buketten och anslagstavlan blev en perfekt kombo, vi gillar mycket här hemma vill jag lova :).

    Men oj, jag har tydligen lyckats få dit inspirationsbilderna på båda :(. Nu ska det funka finemang dock!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *