Potatis ?

Odla färskpotatis

Efter några misslyckanden så SKA det bli lycka i år. Vi ska äta vår egna färskpotatis i midsommar. Läser på och drömmer mig bort en smula. Jag är löjligt peppad inför detta projekt. Kul!Bild och info från en specialtidning som gavs ut av Allers för nybörjare i trädgården. Det blev bara ett nummer av den tidningen, men ack så bra det nummret blev. Blädder Blädder :).

signature

5 comments

  1. Hej! Tänkte bara tipsa om en tävling jag har i min blogg i sammarbete med pingpongbarnkläder. 300kr på valfri vara och då jag inte har fullt så många besökare som de andra stora bloggarna, så ökar din chans stort med att vinna! : )http://intox.blogg.se/2010/april/tavling-hos-mig.html

  2. Lena: Hoppas vi att det blir ja :). Roligt att du gillar, Tack!Carro: Tack så mycket för info om tävlingen, min dotter är dock lite för stor för dessa kläder. Men för dem med mindre barn är det en kalasvinst :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *