POMPdeLUX

Måndag efter en mycket lugn helg. Maken har jobbat och Astrid har haft feber. Så vi njöt den soliga lördagen på baksidan. Och snöstormen på söndagen i soffan. Skön mix på det hela taget. I helgen har vi också försökt få till en beställning från favoriten POMPdeLUX som äntligen öppnat webshop så vi svenskar enkelt kan klicka hem deras urfina kläder.

POMPdeLUX

Vi har några klänningar från dem sedan tidigare och de har haft en underbar kvalité, så när de nu är för små tänkte vi köpa någon ny. Inte helt enkelt skulle det visa sig. Mycket fint att välja mellan, Men är man 7 – år och får syn på en tyllkjol. Ja då är det liksom där man fastnar :). Så vi är inte riktigt klara än, då mamman inte ser samma BREDA användningsområde för tyllkjolar som dottern. Kan eventuellt bero på följande:Astrid: Vet du vad fröken berättade i skolan igår?Mamman: Nej, vad berättade fröken?Astrid. Äh, det var inget …. Kom på att Du redan vet allt om det i alla fall.Mamman: Det gör inget, berätta i alla fall.Astrid: Men det är om istiden.Mamman: ?Astrid: Ja, du levde väl då?Mamman: ??Astrid: Ok, du levde kanske inte på istiden. Var du med när världen blev till då?Ridå!(Kläderna finns i storlekarna 74 – 152 och till pojkar & flickor. Inte illa :).Bild: eget collage med bilder från pompdelux.se.

signature

18 comments

 1. Haha, underbart!!Tack för tipset! Vilka ljuvliga kläder!! Blir nog både Lova o Theos sommargarderober därifrån..! :)

 2. ISTIDEN!Jo jag tackar jag. Jag frågade min 7-åring hur gammal hon trodde jag var. Hon gissade på 70 år.När jag då förklarade att Morfar blir 79 kopplade hon i alla fall inte. Nu ska sägas att hon är inte heller dum på något vis. Men det där med tid och rum måste vara en häftig upplevelse när man är 7.

 3. jag älskar barnkommentarer.. Så länge det inte kommer från ens egen ;) känns väl härligt att veta varifrån man kommer o när man föddes :)tyllkjol har nog ett brett användningsområde skola, fest ja när som helt enkeltha en trevlig kvällkram Åsa

 4. Åh så ljuvliga kläder!!!! Känner inte till dessa – tack för tipset. Det kommer att bli svårt att välja bland allt det fina. Istiden…ja…ibland känns det nästan så länge sedan – härliga kommentarer! Iallafall när jag ska beskriva hur det var när jag var liten.

 5. Underbara kläder – kanon priser!!! Här ska shoppas!! Såg att de även hade homepartys… kul!!! WOW!! Och istiden… ja det var väl inte så länge sen :)!!

 6. Hahaha! Så underbart. :)Kan förstå att mamma och 7 åring inte tänker i samma banor. ;) Men blir man kör i en kjol så blir man… Hihi.Kram

 7. Hej,

  Jag tänkte fråga dig vilket program du använder för att göra kollage och lägga till text till bilder!? Har inte hitta något som funkar bra för mig än.

  Vänliga hälsningar
  Maria

  Maria: Jag gör collagen i Photoshop. Det är ju ett ganska dyrt program, men jag tror att Photoshop Elements är rätt prisvärt. Och där funkar det finemang med bild och text :).Lycka till!

 8. Alla: Tusen Tack för fina kommentarer, jag ska svara på dem ikväll. För nu måste jag ila till frissan för första gången på ett halvår. Åhh, mina rötter spinner i en helt annan färg redan :).Kram

 9. Hej Helena!Jag har läst din blogg under en ganska lång tid men aldrig lämnat någon komentar förr. Nu måsta jag dock tacka för att du visade de vackra barnkläderna. Jag som älskar rött, marin och ljusblått fick verkligen mitt lystmäte uppfyllt :) Det blev en hel del hemklickat till mina småkillar. Tack för tipset!!!

 10. *hihihi* Mina småisar brukar säga “Förr i tiden, när du var liten mamma”. Det låter typ som 1800-talet. ;) Fast istiden var ju lite värre. ;)

 11. Tack för tipset! Har aldrig hört om dem tidigare, hur jag nu kanske kan ha missat det, men nu är jag där och jag handlar och handlar och handlar… :)Måste hålla med Astrid – klart man ska ha en tyllkjol i vår! ;)Kram kram bästa Helena

 12. Älskar också PompdeLux. Var på ett homeparty i Barsebäcksby i helgen. Har en del fina bilder därifrån på min blogg. Fick en ursöt kasse när man beställt kläder därifrån. Det fanns hur mycket fint som helst!Sammie

 13. Vilka underbara kläder !! Vill ju köpa det mesta till småtjejerna här hemma … :)

 14. \r\nWell, to soon to say if it?s good, but at least it?s well designed.\r\nI mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.\r\nCheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *