15 februari

Solen skiner, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Gävle är otroligt vackert idag, jag känner hopp om att våren faktiskt inte är så långt borta nu. Lycka!

Vårens kläder 1

Så för att fira detta, eller för att hinna med innan alla kläder tar slut snarare så har här klickats hem lite kläder till dottern. Som vanligt är det inte många plagg som passar längre då hon växer så det knakar. Jag har fått några mejl där det undras hur jag får på Astrid klänningar och Hello kitty fortfarande? Det hela är mycket enkelt, det är så hon vill klä sig. Hon blir lycklig av klänningar och Hello Kitty. Hello K kommer antagligen att tacka för sig här hemma vad det lider men klänningar, kjolar och fina blusar det kan man älska länge. Se bara på mig :). Summa sumarum: Hon väljer sina kläder själv, jag har mycket lite att säga till om längre. I år precis som tidigare kör vi H&M som bas. Jag måste säga att jag tycker att deras kläder är perfekta baskläder för dagis & skola. Astrids favorit i vår är det gröna nattlinnet, jeansen med lappar samt de illsöta sandalerna.

Vårens kläder 2

För att blanda ut H&M – garderoben så köpte vi lite hos Bon ´A Parte i år igen. Vinterns fynd används flitigt och vi hoppas att de nya klänningarna ska komma att passa lika fint. Astrid valde denna & denna, mamma kan bara hålla med. Jättefina. De vi köpte i vintras är fortfarande lite stora så med lite tur så funkar de även till hösten/vintern.

Vårens kläder 2

I höstas så handlade vi några plagg hos How to kiss a frog när de hade vrålrea i sin shop på nätet. Just nu är deras webshop stängd, men så snart den öppnar igen så ska vi spana in den nya kollektionen. Av bildspelet att dömma så finns det praliner till en hel godispåse här :). Lite tur i oturen att det inte finns någon återförsäljare (vad jag vet) i närheten. Vi gillar detta skarpt!Visst tillkommer det säkert ett och annat plagg, nån sko och förmodligen minst en gummistövel. Men mor & dotter äro redo att möta våren!Bilder: Egna collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Jag tycker också att h&m funkar utmärkt som bas, även till min lilla dotter som är ganska mycket mindre! När de växer så fort blir ju kraven på kvalité faktiskt lite lägre, de hinner ju inte slita så mycket på grejerna! Jag var en riktig klänningstjej som liten… och stor. ;)

  2. Tack för inspirationen, skall iväg snart och inhandla en ny uppsättning med vårkläder åt dottern. Precis som er Astrid så växer även denna lilla donna så att det knakar och vi kör visst på samma koncept som er, baskläder till dagis från HM. :o)

  3. Sara: Precis, samt att jag tycker att H&M ryckt upp sig rejält med kvalitén de senaste åren också. Klänningar är fina de :).Pethra i Göteborg: Heja H&M :).House Of Svea: Jag blev jätteglad över den beställningen vi gjorde i höstas, precis som du säger så är det finfin kvalité. samt att kläderna är urfina, de sticker ut lite. Vi gillar här hemma :).Erica ung fru och tvåbarnsmamma: Faktiskt mycket snyggt till pojkar där också, det är ju tyvärr inte alltid så. Trevligt :).Kram

  4. Åh va kul med ett collage för barn..eller ja döttrar. ;)Du har ju fått mig helt SÅLD på Bon ´A Parte. Har beställt därifrån 2 ggr, och varje gång till REA – me like. Min dotter har oxå fått mkt komplimanger för sina fina klänningar/tunikor därifrån.Hon är oxå såld på Hello Kitty så jag ska helt klart ta en titt på HM´s sortiment. För därifrån handlas det en hel del här oxå!!Ha en bra (semla-)dag!Här har det redan tryckts en på förmiddagen……mätt!KramAnna

  5. Anna: Bon `a parte har lyckats mycket bra med sina kollektioner för barn må jag säga. Jättesöta kläder som håller bra. Kläderna till de vuxna är tyvärr inte lika skoj längre :(. Heja Hello K & Heja H&M :).En riktigt fin onsdag önskar jag dig!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *