?

Astrid 7 - år

Idag är det ingen vanlig dag här hemma, Nej för idag fyller Astrid 7 år. Som näst sist i klassen med att fylla år så är denna dag hett efterlängtad vill jag lova. Att fylla år mitt i en flytt är  lite knepigt, så vi har hyrt in oss hos morfar & mormor i eftermiddag. Där blir det paket, sång och prinsesstårta. Rosa så klart. Glädje för Astrid som trivs som fisken i vatten hos mormor & morfar, ett mycket välkommet avbrott från alla kartonger för hennes mamma & pappa :).

Det finns ingen som du

I ett av paketen finns denna fina tavla från Isa Form. Den ska pryda väggen i henns nya rum som vi ska börja fixa med redan i helgen. Imorgon görs affären klart, så i en vecka blir det måla måla måla för hela slanten. Jag ser fram emot detta med lite skräckblandad förtjusning, det är ju riktigt hårt jobb att måla väggar och tak. Men å andra sidan, så glad man kommer att vara att man gjorde det INNAN man flyttade in alla möbler. Imorgon kör vi så det ryker, men idag är det Astrids dag. Ty det finns ingen som du mitt ?.Hipp hipp för Astrid idag!Fotografi: Johan – En mammas dag. Bild: Isa Form. (Vi skrev mamma & pappa under)

signature

20 comments

  1. Grattis sötaste Astrid!! Glad att du hade en underbar födelsedag! Som vanligt – alltid så fina bilder Helena!Kram och lycka till med målandet i nya huset nu i en vecka framöver, det kommer bli såå fint! :)

  2. Grattis till din dotter på födelsedagen och vilket helt fantastiskt fint foto. Lycka till med flytten. Ville önskar dig en trevlig advent och jag tittar in lite då och då hos er båda, ni är så inspirerande!!!Kram Linda

  3. Hej!Jag måste tipsa om fina nyckelringar från sajten http://www.lillafamiljen.eu! De passar till alla som har barn, nåja, kanske inget för Astrid, men kanske något för hennes mamma ;o) Jag har själv inhandlat en “liten hög” till flera av mina kompisar, lagom dyrt tyckte jag.Vore kanske kul med ett inlägg om fiffiga julklappar? För jul är ju jättekul men visst ger det lite huvudbry också vad man ska hitta på till alla…..mvh

  4. Hej kolla gärna inÅrets bästa svenska jullåt!”Äntligen är det Jul” med discocrewhttp://www.youtube.com/watch?v=6zl9br6zSgo&feature=subtivityNi kommer gilla den=)))

  5. 7 år! Vad tiden går snabbt! Vår store (lille?) fyllde 4 igår och jag kan knappt fatta att han inte är en bebis längre, hehe….Här kommer jag bli stammis, det är ju helt självklart, underbar blogg!Kram Ericahttp://erica.myshowroom.se

  6. Nu när min blogg växt så mycket på kort tid så kör jag mitt livs första frågestund, är lite rädd att den ska floppa dock då det som sagt är premiär…så kika gärna in och undra något=)kram och trevlig kväll/ericahttp://erica.myshowroom.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *