Klänningar [del 2]

Nya klänningar

Tipset om klänningarna har också lite tid på nacken, men då när inlägget skrevs var det 25 % rabatt som sedan försvann. För att nu åter igen vara tillbaka. Rabatter gillar vi ju och särskilt då det vankas julklappar inom kort. Ok, de mjuka klapparna under granen är kanske inte de roligaste. Men de är just de klapparna som oftast bli de mest använda till slut i alla fall :). Astrid älskar de klänningar vi beställde, urfina är de och som det tycks så här långt i en mycket bra kvalité.Kläderna till killar har jag lite dålig koll på, men det sägs att även dessa sitter bra och håller för lite tuffare lek. Som sig bör när det kommer till barnkläder med andra ord. Det är inte bara barnkläder som det reas denna gång utan även dam/herr och lingeri.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkat företag.

signature

6 comments

  1. dom har verkligen jättefina saker, beställde precis ett par härliga homewearbyxor till rabatterat pris, längtar tills dom kommer. tack för att du fått mig att hitta dit, även perfekt för någon som mig som gärna drar en lite större storlek nedtill…

  2. Sandra: Älskar deras homewearbyxor, mina är mycket flitigt använda. Hoppas att du kommer trivas lika bra i dina :).

    Hannah: Visst är klänningarna fina, Astrid har sin blå idag på sig i skolan :).

    Librarybeth: Har jag inte tänkt på, men det kanske är så att det inte är lika glada kläder till oss vuxna. Vi får le extra mycket själva istället då ocm vi hittar något plagg vi gillar :).

  3. Mmm! Så sant! Om inte annat kan man alltid ha färgglada strumpor, finns äntligen många färger att välja på. (Jag är storkund hos bla Åhlens, gillar deras knallrosa starkt!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *