Light Tree Tower ?

Finast idag :).

Vi går tillbaka lite i tid nu, nämligen ganska exakt 6 år. Vi skulle fira vår första jul här i radhuset och vi hade några ljusslingor över, dessa hade tidigare suttit på balkongen på vår lägenhet. Nu var jag lite i valet och kvalet vad jag skulle göra med dessa ljusslingor. Då säger min mycket kloka tillika estetiskt lagde far: – Vad tror du om att göra en enklare variant av julgran? En stång med stjärna på toppen och så en runding nertill där vi fäster slingan och drar den sedan upp. Jag var mycket skeptiskt, hur skulle den se ut på dagen? Kommer det att blir snyggt? Osv. Det blev granar, en på framsidan och en på baksidan, precis som alla andra grannar hade det. Så har det varit under de år vi bott här.Men när jag ser denna bild hos Cox & Cox så inser jag att pappa hade rätt, han har ju oftast det. Så pappa om du läser detta skulle jag bli jätteglad för din uppfinning nu. Jag vet att jag är 6 år sen, men det är ju ingen nyhet. Jag är ju van att ta lite tid på mig, inte sant :).

signature

8 comments

  1. Sist jag la in en kommentar blev det alldeles tomt, få se nu hur jag lyckas. Den där idén har jag sett på fler ställen. De små lamporna gör mycket. Jag har sett en inte så fin variant med ljus-slang eller var de heter. Man ska nog ha lite finare små lampor. Stilrent o fint!: ) LiseLotte

  2. LiseLotte: Det är något skumt med kommentarerna nu för tiden, jag har försökt fixa det men lyckas så där. Jobbar vidare på det.

    Absolut tror jag också på små lampor, jag har också sett en variant med någon typ ljusslang. Men själva julkänslan infinner sig inte riktigt med den. Den är mer cool än traditionell, typ :).

  3. Kanonbra idé! Om älskade K också gillar det så kommer jag att låna idén. I ett regnigt Göteborg piggar det lite ljus verkligen upp.Hoppas du får en bra dag!/Lilla a (gladdagboken.se)

  4. Freedomtravel: Visst är det fint! Mycket enkelt också. Jag gillar i och för sig granar, men jag gillar detta liiite mer :).Lilla a: Vi får hålla tummarna du och jag då, du att K gillar och jag att min pappa läser min blogg :).Det samma önskar jag dig!

  5. Hmm..Är personligen inte så förtjust i den här idén, tror jag är mera traditionell…I fall jag hade haft en trädgård med rabatter så skulle jag lägga granruskor där i och lägga ett sånt där nät med smålampor i, det tror jag skulle bli jättesnyggt och här neråt landet faller ju inte snön frekvent precis… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *