Merry Kitty!

Årets julklänning.Härom dagen frågade jag dottern om hon aldrig tröttnar på Hello Kitty?- Vad då tröttnar? På Hello? Nähäedu!Och så länge det varar så kör vi Kitty, eller Hello som tydligen hennes förnamn är. För aldrig känner sig Astrid så fin som i dessa kläder och smycken. Hon strålar av glädje i arla morgonstund ikapp med strassiga knappar och illsöta rosa rosetter. – Jamen hallå, Jag är ju faktiskt tjej ju! Så sant.En tradition som går hand i hand med kärleken till Hello är de glansiga klänningar med tyll som H&M säljer till jul. Sliver eller rött spelar inte så stor roll bara det är massor med tyll och att den är snurrbar.I paketet under granen som får öppnas på julaftonsmorgon kommer hon att hitta: 1 stycke klänning med tyll, 1 stycke glittrig strumpbyxa samt 1 par silvriga ballerinas. Vi gör som vi brukar, Vi kör Hello Kitty – style!En annan tradition är chokladmousse på fredagar, idag ska den förberedas imorgon ska den avnjutas. Vi kör med vit tobleroner i vår, OMG :).Bild: Eget collage med bilder från H&M.com.

signature

12 comments

 1. Hi hi här är det en som tröttnat lite och en som gillar. Vi körde inte dessa glammiga varianter i år utan det fick bli en mörklila från Lindex:) Fin den med! Kram Mia

 2. Mia: Här är det Hello Kitty for life, typ. Vi får se hur länge det varar, personligen tycker jag att det är skönt att hon håller sig på denna nivå då det finns så mycket annat som ska gå så himla fort nu mer. Nog om detta, tror helt säkert att klänningarna från Lindex blir fab :).

  Tänk, inte ens mitten av november och man vet vad de ska ha på sig på julafton. Ibland är man i alla fall ute i tid ;).

  Kram

 3. Camilla(s nya hem). Det är hon ja, finns på allt överallt känns det som. Jag minns själv hur det var när jag var liten, jag hade några Hello Kitty saker som jag vårdade ömt :). Klänningen är mycket söt, förstår vaför de är poppis.

  Mia: Här tillverkas egna på löpande band :). Såg att de fanns flera fina i butik också, men jag vill inte störa den fina tillverkningen. Även Hello återfinns på dessa mästerverk. Givetvis :).

  Kram

 4. Åh herregud! Jag tror jag snor paketet rakt av. Här hemma är det också Hello Kitty som gäller, helst på allt. Dottern tittar också oförstående på mig om jag föreslår något annat, och precis, katten heter inte Kitty, hon heter “hellokitty”, ha ha.

 5. Tina: Ja, hur kan vi ens komma på tanken att presentar något annat i alla fall på julafton. Haha, det känner jag igen. Även här hemma var det hellokitty tills någon berättade för henne att det måste ju rimligen vara så att hello är förnamnet. Själv har jag ingen aning, bet att denna lilla figur fyllde år härom dagen dock ;).

  Att ha det gott: Lite gulligt är det ju med dessa Kitty fans :).

 6. Haha, vad roligt, jag tänkte köpa precis samma outfit till min 3-åring i julklapp. Och samma krav gäller hemma hos oss: glitter, Hello-Kitty och snurr i kjolen. Finfint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *