En App till …

Jamie i iPhonenJajamen, vi tar ett varv till med iPhonen :).  Den senaste i raden av App:s i min är Jamie Oliver 20 minute meals. Ett STORT program, men när det är installerat ligger allt i telefonen så man behöver inte koppla upp sig där på Ica när man vill komma åt ett visst recept, som man måste med tex Arla & Tasteline. Här finns alla i mobilen samt att man kan välja add to list (ell dyl) och så är listan klar för handling. 50 recept med vackra steg-för-steg bilder och så filmklipp med tips hur man får till det lite extra praktiskt och fab får man med. Jag är numer en mästare på sallad och salladsdressing, bara en sån sak :). Appen kostar 55 kr, ungefär som en tidning men detta är lite roligare. Det är inte så många nyheter här egentligen, men som vanligt med Jamie så presenteras det übersnyggt och han inspirerar till stordåd vid spisen. Jag gillar!Bild: Hittad här.

signature

11 comments

 1. Nämen åh vad bra, tack för tipset jag har ju hitintills bara kört de andra ovannämnda och som sagt lite trist att vara uppkopplad hela tiden, blir ju ganska dyr middag så:) Ha en fin kväll Kram Mia

 2. Jag blir så sugen på i Iphone när jag läser om alla användbara Apps! Den där var ju hur smart som helst, kul att det går så mycket framåt med tekniken! Snart kan mobilen säkert laga själva middagen också, hoppas det! :)

 3. Ah, du kommer med så många bra tips om iPhone! För ett bra tag sedan fick jag min fars gamla eftersom han skaffade sig den nya modellen. Men jag har ännu inte kommit mig för att börja med iPhone, det känns som om det är såå mycket att sätta sig in i. Jag är nog lite feg. Finns det en kurs för nybörjare?

 4. Åh, är sååå sugen på att köpa en iphone. Dock står en ny bärbar dator överst på prioriteringslistan, så det lär nog dröja…=( Roligt att du kommer med lite tips i alla fall. Får lägga på minnet tills jag köper en sen!! =) Kram Anna

 5. Mia: Precis, det är ju det som är nackdelen många gånger att man måste vara uppkopplad. Nu kan man ju inte ha alla sparade i telefonen, men ska man ha någon kan man ha Jamie :).

  Kram

  Camilla(s nya hem): Haha, tänk om den kunde kirra middagen också ja. iPhone är bra, men inte fullt så bra … än :).

  Lo: Klicka lite på den, tror inte du behöver en kurs. Den är busenkel att använda. En helt ny värld för mig som inte kunde skicka SMS från min förra och den jag hade innan den kunde jag knappt ringa från. Ja du hör ju, kan jag så kan absolut du med :).

  Lycka till, Du kommer älska den!

  annas mat: Det är en mycket trevlig telefon, glad och fylld av spralliga upptåg. Well, men nästan i alla fall. Men hur sprallig den än är så är det mycket roligare med en laptop. Den kan allt en iPhone kan, och lite till :).

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *