Rosa

Årets Pink CollectionImorgon står det 1 oktober i almanackan och det betyder starten för årets rosamånad. Lindex kör sitt vinnande koncept Pink Collektion i år också, men i år är det inte Emma Wiklund som visar käderna. I år är det hon som står för designen istället:I sitt uppdrag har Emma utgått från sin egen personliga smak och från ett antal favoritmodeller. Resultatet är lättburna plagg som går att kombinera och bäras både till vardag och fest. Kollektionen består av blusar, klänningar och accessoarer, sammanlagt 14 produkter. Materialen är främst bomull och färgskalan går i vintergrått, midnattsblått och gammalrosa.Kläderna finns på plats i butik och på webben imorgon. För varje sålt plagg går 10% till Cancerfondens Rosa Bandet – kampanj. Ypperligt tillfälle att förena nytta med nöje i år igen med andra ord :). Jag gillar hela kollektionen, men det blir klänningen [som är gammelrosa] på bilden som får bli med i påsen hem. Det finns dock viss tidspress här, butikerna får endast 1 leverans vardera, så det är först till kvarn som gäller. Hipp hipp för rosa!Många fler rosaprodukter hittar Du här!Bild: Eget collage med bild från lindex.com & cancerfonden.se.

signature

7 comments

  1. Jag var och provade kolektionen idag på lunchen – vilken besvkelse! Passformen och skärningen på de olika plaggen var verkligen usel, och tygerna var av riktigt dålig kvalité. Det mesta på galgarna såg bara skrynkligt ut. Så tråkigt!Jag har flera plagg från deras kollektion från 2007 som fortfarande håller och är riktiga favoriter i garderoben. Det här kändes bara billigt…

  2. Cicci: Jag håller med dig, så sorgligt. Jag såg fram emot några nya favoriter som de från 2007 som jag också använder än. Jag har den rosaklänningen med mig hem, men jag är inte säker på om jag behåller den. Kläderna är mycket fina på bild, men sådär Irl :(.

  3. Och så gick det några timmar och jag har en lite annan åsikt. Jag bytte den rosa mot en blå klänning som jag sedan strök, bara det att man strök plagget gjorde jättemycket. Jag är numer rätt så nöjd med mitt inköp :).

  4. Jag hoppas alla bloggar ujppmärksammar rosa bandetkampanjen! Jag miste min mamma i sjukdomnen och gör allt jag kan för att stödja forskningen, kolla min blogg!/Bwww.lyckligagatans.blogg.se

  5. Jag köpte också den blå klänningen, men var också skeptiskt mot det “skrynkliga”.När jag kom hem insåg jag också att ifall man inte är modell-smal så såg man ganska bred ut i den, så jag gick tillbaka med den.Däremot är jag jättenöjd med “sammets”-tröjan som jag köpte. Svart med hellånga ärmar.Hittade också en underbar tröja på H&M som är turkos-blå med trekvarts puffärmar och horisontella rynk framtill.

  6. /B: Jag hoppas det samma, det är en fruktansvärd sjukdom som jag sett på nära håll. För mig är det självklart att stödja kampanjen. Ska absolut kika in hos dig!Susie: Jag behöll min blå, och gillar den skarpt numer :).Jag måste spana in dina två tips där, de låter mycket snyggt. Man tackar så mycket för dem!

  7. Jag började skratta åt mig själv när jag tog på mig den där klänningen. Jag såg inte klok ut. Världens sämsta passform! Katastrofal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *