090909

Nio önskningar dagen till äraPrecis som Nilla passar jag på att göra en önskelista med nio favoriter denna soliga onsdag 090909:1. Hälsokokboken av Ulrika Davidsson är ett måste för ett GI-fan som mig själv. De skulle ha släppts i måndags men blev tydligen försenad. Bevakning – check! 2. Ett roligt stöd att sätta på väggen för boken och läsgalsögonen, 259 kr hos Favoritsaker. 3. En söt brosch från Kappahl. Finns i 4 olika färger för 39,50 kr. Detta hjärta med ljusslinga och silverpärlor är min favorit inför julen i år. Man får dock vänta till vecka 42 innan den släpps i butik så ställ larmet på mobilen redan nu :). Hjärtat är från Åhléns och kommer att kosta 355 kr. Petflaska i glas för använding om, och om igen. 199 kr från Sagafrom. 6. Armband med inköpslista är ju hur smart som helst. Denna är designad av Cathrine Olsson för Edblad & Co och finns hos Bluebox för 349 kr. 7. Greengate + Paisley = Sant. 8. Höga stickade strumpor för ruggiga kvällar, jag köpte ett par svarta igår men undrar om jag inte ska slå till på ett par rosa också. 149 kr hos Indiska. 9. Happy Gum for your Crappy Life, skoj tuggummi från Bluebox. 17 kr för 8 st.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

 1. Hej hejbrukar vara inne här och kolla läget!! Fin fina saker! Fastnade så för hjärtat med ljus slingan. Klickade mig in på åhlens hemsida, men kunde inte hitta det där… Letar jag fel?/MVH Emma

 2. En pet-flaska i glas vad ju häftigt! och vilka mysiga strumpor! Jättefint 9-collage du har gjort! (Vi får ta 10 saker nästa år då ;-) ) Ha det så bra.

 3. Hej!Vilken fantastisk blogg du har! & så många härliga inspirerande tips !!Kikar in här varje dag :)*kram*

 4. Emma Lundbladh: Trevligt att du kollar läget :). Du letar inte fel, den kommer ut i butik först vecka 42 typ så den finns inte med på hemsidan än. Hojtar när den är på plats. Visst ser den ut att kunna bli en storfavorit denna!

  Nilla: Mycket cool, ska kika närmare på den. Absolut, nästa år kör vi 10 :).
  Må så gott!

  Linda Halldén: Tack snälla Linda, så glad jag blir :).

  Kram kram

 5. Jag har det fina armbandet med inköpslista fån Edblad & Co.Det är sååå fint, älskar det!Jag har förmånen att bo några mil i från Edblads 3 butiker här i Roslagen.Kram

 6. Ljuvligt Hemma: Jaaaag meeed :).Roxanna – kamp efter cancer: Visst finns det mycket fina ting att önska sig i höst :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *