Ett litet tips

Över kryddhyllanNär vi flyttade in i vårat lilla radhus så var köket i originalutförande. Då vi inte ville förhasta oss utan ta en stund och fundera på hur vi ville att köket skulle se ut så började vi med att göra en renovering light. Vi bytte kyl & frys. Lämnade in luckorna för omlackering och vi bytte ut köksfläkten. Det blev ett omedelbart lyft för köket och något nytt har det inte blivit under dessa 5 år. Det enda problemet var kryddhyllan som satt ovanför fläkten. Den satt fast som berg i någon mojäng så att man snabbt kunde svänga upp den för att komma åt bakom. Att försöka måla den skulle nog inte heller bli så lyckat, så jag improvisarade. Jag tog måtten på kryddhyllan och åkte till Ikea för att finna en lösning. Det blev en rostfri magnettavla. Den passade som en smäck på bredden men var en uns för lång så vå snälla granne B kapade den. Sedan för att snabbt kunna flytta den, eller ta bort den om vi tröttnade så fäste vi den med tjocka kardborreband köpta på K- Rauta. Snabbt, enkelt & billigt. Ca en 100 – lapp kostade “renoveringen” för några år sedan, nu kanske några tior till. Ett litet tips så här i kristid :).Fortografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Alla tips är goda tips… :)Supersnyggt med tanke på insatsen! Men så är du också riktigt duktig på att få till den där “knorren”.Kram kram

  2. Lina: Om man har ett nytt snyggt kök som ni då låter man detta tips passera bara :). Det blev en otrolig skillnad för rummet med den lilla anslagstavlan må jag säga. Kram KramLinruz: Nöden har ingen lag vet du :).KramCarina: Må man vara ibland ja :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *