Regn – Sol

Blåbärsmuffins med smulIdag skiner solen från en blå himmel över Gävle, lite andra takter än igår då regnet smattrade ner hela dagen. Igår roade vi oss med att baka Muffins med Smulor som vi idag kan avnjuta i trädgården. Det är det som är det fina med inledningen på hösten. Somriga dagar varvas med en lite kyligare försmak på vad som komma skall.Vi gjorde två smaksättningar, 6 stycken med blåbär och 6 stycken med kaneldoppade äppelklyftor. Båda rekomenderas varmt. Receptet på muffinsen hittar du Här!Bild: Från dansukker.com med kludd av undertecknad.

signature

2 comments

  1. Linruz: Och de ÄR mycket smaskiga också, jag känner mih som Nigella och hennes crumble när jag bakar dessa. Du får prova att baka dem så snart den lille kryat på sig.

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *