Bloggshopping

Fint på köksbänkenOjoj så lång tid som hinner passera mellan inläggen här på bloggen. Semestern är ett faktum och jag har redan vänt på dygnet samt tappat räkningen på vilken veckodag vi har. Ett befriande förfall för mig som annars vill ha kontroll på allt. Tack och lov så fyllde jag iPhonen med all viktig info första lediga dagen så nu piper den till när det är något viktigt på G :). Idag har livet varit precis som en gammal pilsnerfilm här hemma, först dukar vi upp ute i solskenet för att några minuter senare ta allt under armen och springa in för att komma undan regnet. Typiskt svenskt sommarväder suckar grannarna och jag kan bara instämma så klart. Att prata väder är det stora samtalsämnet även i sommar så klart, man trippar ut till brevlådan och nickar till grannen och säger – Aj, så trist himlen ser ut idag. Imorgon mår det bli sol, inte sant? Och det må det, bli sol alltså. Ty det är det enda jag riktigt saknar just nu, annars är livet Pretty Härligt!Lite surfande har jag i alla fall ägnat mig åt idag. Hos den trevliga buiken Ellis Corner hittade jag dessa urfina handsydda korgar från Isabell B Collection. Och under fliken kommer snart hittade jag en duktig bloggare till som säljer liknande produkter Timmermand.  Jag köpte dock ingen av dessa denna gång utan slog till på den brunbetsade lådan med texten “Nells Bakery Main” som jag så länge suktat efter. Den kommer att passa perfekt i köket fylld med allehanda prylar som annars mest är på vift.Bild: Eget collage med bilder lånade från Ellis Corner.

signature

9 comments

 1. Båda dessa tjejer hittade jag på tradera tidigare, och gjorde inköp hos. Jag vill ge en eloge till Ellis Corner som hittat dem o knutit dem till sig, MEN jag tycker att det är på tok för höga priser, allra helst i jämförelse med att jag köpte flera fina trälådor för under 150 kr och nu kostar de 395 kr!!Så för egen del tycker jag att det är himla synd att de inte längre är kvar på Tradera…..//M

 2. Helena – tack för din beställning och jättefina inlägg!Minks – När något är handgjort och har ett relativt högt pris från början så blir det tyvärr så. Vi kan tyvärr inte sälja till samma pris som hantverkarna själva gör, då skulle vi inte tjäna ett öre på detta och dessutom kostar sidan att hålla igång, packmateriel kostar, tjejerna ska ha sina pengar och dessutom ska vi få lite i vinst. Hantverk kostar och när det blir i andra hand blir det ännu dyrare, så är det bara. Synd att du känner så men jag kände att jag behövde förklara de relativt höga priserna. Tittar du runt i andra butiker som säljer hantverk kommer du att märka att det är höga priser där också. Hantverk är hantverk och det går inte att jämföra det med något som är maskintillverkat för några kronor.Mvh MariaEllis Corner

 3. Annika: Njuta bör man, jag har tidigare haft stora problem med att släppa alla måsten. Men i år så :). Jag säger det samma till dig Annika, Tack för all fin inspiration!

  Minks: Det är samma här, jag hade koll på dem på Tradera innan men det var först idag som jag kopplade ihop alla :). Detta med priser är ju alltid svårt tycker jag. Man vill ju helst shoppa billigt, men å andra sidan så vill ju de som gör produkterna ha lite för jobbet också. Jag har sneglat på denna låda sedan Traderatiden men la aldrig något bud då. Så idag slog jag till. Jag känner mig mycket nöjd med mitt inköp. Men jag kan förstå att det känns om man köpt samma varor mycket billigare tidigare.

  Hem och Lycka: Tack ska du ha för finfin shop, samt den snabba hanteringen. Jag såg att paketet redan var på väg :).

  Linruz: Lunk är ordet, makens semester börjar först imorgon … Törs inte tänka på hur slappt det blir så :).

  Kram Kram

 4. Jag vill bara säga att Ja, jag förstår situationen, Maria. Jag utgår ju lite ego från mig själv och min plånbok!

 5. Hej! Vilka underbara små korgar en sådan skulle passa perfekt i mitt kök! tack för tipset. Vill också tillägga att din blogg är mycket rolig att följa!!Hälsningar Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *