Fint till de små

Fint till de småVår första sommar i radhuset var Astrid ca 1,5 år och jag såg denna typ av utemöbel för barn på tre ställen. Priset pendlade mellan ca en tusenlapp till kring två. På tok för mycket så under något år hade jag planer på att måla ett eget och leta reda på ett passande parasoll efter en inspirationsbild jag sparat från någon mamma – barn tidning. Planen las på is då det var svårt att hitta ett fint passande parasoll. Igår damp Rustas reklam blad ner i lådan och där finns nu detta söta set för resonabla 399 kr istället. Så nu gror tanken på lekstuga med denna möbelgrupp utanför igen. Perfekt att sitta vid och leka, äta eller bara njuta i skuggan en lite stund. Dagens favorit :).Bild: Eget collage med bild från Rusta.

signature

21 comments

 1. Så fint och till det priset! Ser ut att vara lite högre än de där klassiska bord-bänkarna: passar våra barns ålder bättre.

 2. Den är så söt och ser riktigt fin ut. Passerade förbi den i förra veckan när jag var på Rusta och tänkte direkt på systerdottern, men snarast på lillasysters bonusdotter. Den verkade inte så hög, men ack så söt med parasoll och allt. =)

 3. Åhh vad fint har ringt mannen och slussat han in till din blogg för att visa detta så supersöta bord och parasoll. Nu lever jag på hoppet om att han tog mitt lilla tips på allvar och tar vägen om Rusta på väg hem från arbetet… OOMMM det nu finns på vårt Rusta jag har lärt mig genom åren att allt absolut inte finns på alla varuhusen och det är trist för det finns en del fint till bra peng där. Hoppas Astrid har turen att få detta för sina te/saft-partyn i sommar det är ju så perfekt vid en lekstugan för de små raringarna (hmm man skulle ha en lekstuga oxå – dock betydligt kostsammare:(:()Ha det gott och tack för fint tips!!

 4. Jysk har fina sådana med, köpte omålade för någon sommar sedan och målade dem ljust grå, samt målade dit en vit duk med röda jordgubbar på, blev jättefint.

 5. Såg oxå denna fina grupp i reklamen igår – föll som en fura då mina små telingar precis fått en egen liten stuga och mamman planerat en utemöbel brevid. Ytterligare en MÅSTE HA!!!!:)

 6. Jättesött bord! Där kan man se framför sig många små saftkalas.Barnen fick ett annat lite mer “färgsprakande” (läs: inte helt i mammas smak) set med litet bord och stolar från mormor, men tomten är ju stor så behov av flera bord finns säkert. Plus när grannbarnen kommer förbi räcker det förstås inte med dagens två stolar.

 7. har precis varit och köpt det fina bordet på rusta, nu är det bara det jobbiga kvar: att montera, gubben får fixa det när han kommer hem ikväll=)

 8. Alla: visst är det fint och till ett helt ok pris också. Jag ska köpa mig ett men har tyvärr inte hunnit än. Så roligt ni som köpt ett redan, må solen skina på er och de små i helgen så ni får dricka massor med saft :).Jen: Så snällt, Tack så mycket!

 9. Sedan när Astrid vuxit ur att leka saftkalas kanske bänken kan passa bra att ha krukor och blommor placerade på….Kan nog bli fint då de blir placerade på två nivåer så att säga…=)

 10. Hej! Tack för tipset!Vår lilla smula blev superglad och vi har invigt med kanelbullar och saft!Jättefin barnmöbel.

 11. Maria: Så smart, det skulle ju fungera precis hur bra som helst med parasoll och allt. Man tackar för tips :).Annika: Härligt med invigning med bullar och saft, då känns det som sommar redan :)

 12. Fint! Vi har liknande fast utan parasollet i omålat trä som vi oljat bara. Finns lite överallt för några hundralappar.

 13. A wonderful article…. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I’ll go read that article now.

 14. \r\nGood post! I plan to move into this stuff after I?m done with school, as most of it is time consuming. It?s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *