Toner av Rosa

Toner av RosaEfter att helgen bjudit på massor med sol och värme så var Astrid inte riktigt med på noterna igår när det var vanliga jeans och långärmad tröja som skulle på igen. Efter en stunds diskussion kring detta faktum tittat en tårögd dotter upp:- Om det nu ska vara så här trist …. Kan jag inte i alla fall få ha rosa kläder på mig? Man blir faktiskt glad av rosa.Sagt och gjort, ett stycke glad unge iklädd rosa levererades till skolan en stund senare. Det är så sant som det är sagt, Man blir glad av rosa :).1. Vit cardigan från Lindex. 2. Illrosa skärp från Topshop. 3.Ljusrosa linne från Ellos. 4. Fortfarande en av mina favoriter, MOR Lip Delight. Rosa och sockersött. 5. Söt somrig kjol från H&M. 6. Sommarens finaste skor i dimrosa, yummy! 7. Bubbelgumsrosa nagellack från Inezza. 8. En liten touch gult må vi ha med också i form av den nya doften från Clean. Den heter Summer och luktar nästan magiskt.En riktigt ROSA dag önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. helena: mitt rum: Ja skorna, de blir jag glad ända i i själen av :).Mikaela: Det samma, det samma!

  2. Lika fint modecollage som alltid och du har såå bra smak :) Kjolen var jättesöt, så den måste jag kika efter.

  3. Kjolen var ju bara så underbart söt. Perfekt på examen eller på den romantiska ängen jag tror man ska springa på till midsommar=) Men hittar den inte på Hm? är det en “nyhet” som man först får tag på när alla storlekar är slut? och man måste klämma i sig i en 34 och ramla bland allt ängs gräs.

  4. Jag kan bara hålla med Astrid, rosa blir man glad av, det är min favoritfärg. Den där kjolen skulle jag vilja ha, men hittar den inte heller på HM….

  5. Hanna: Tack så glad jag blir! Jag tycker det låter som VI har utsökt smak :).Pjöllermaja: Ursöt är den, man blir glad vid bara tanken. Den finns inte på webben precis just nu, men det är nog bara fråga om dagar. I butik ska den dock finnas. Hoppas du hittar den snarast så du slipper trycka ner dig i den minimala storleken :).Kati: Jag instämmer, egentligen blir man glad av pasteller generellt och då speciellt denna årstid. Bör dyka upp på webben snart, men finns redan i butik om jag är korrekt informerad.Lycka till :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *