Chiffong

Ljuvlig klänningKlänningar är nog för mig vad skor är för Pernilla Wahlgren, vi går liksom inte att stoppa om vi hittar rätt. I sommar blir det mycket lååååååånga klänningar [igen får man kanske tillägga], helt ok för mig som glatt tackar och tar emot en säsong till. Just denna illsöta blommiga klänning i chiffong känns rätt, sitter den bara som den ska under bysten så är det en keeper för år framöver i garderoben. Passar den blir det midsommarens val, lite nerklätt med vita Converse till och en rosa kofta. Lovely!Klänningen kommer från H&M och kostar 498 :-. Bör finnas i butik i maj. Lycka, klänningen finns redan nu att shoppa på webben och till en hundring mindre dessutom, 398 :- som hittat :).Bild: Eget collage med pressbild från H&M.

signature

13 comments

  1. Att ha det gott: Det är ju det som är abret med dessa klänningar, de är ack så släpande på oss som inte är så långa. Jag är för visso några cm längre än dig, men det har hänt att jag får lämna in klänningen hos mamma för att få den uppsydd. Kan vara ett tips, kan man hantera en symaskin så är det nog sabbt fixat :).

  2. Jättefin klänning! Jag insåg för ett par månader sen att jag knappt äger några klänningar (typ 3 st.), har mest kjolar och jeans. Måste investera i lite fler klänningar! :)

  3. Vilket underbart collage. Tackar för det en stelfrusen dag som denna. Jag älskar de här låååånga klänningarna på andra och på bild men inte på mig…jag trivs inte i klänningar generellt tyvärr. Önskar dock att jag gjorde det. Får klänningsöva denna sommaren…

  4. bambi: Sicken tur du har som saknar klänningar i garderoben, det finns ju hur många som helst att välja mellan just nu. Alla galet snygga :).Happy shopping!Victoria: Tackar så mycket :). Det här med långa klänningar är lite svårt. Alltid snyggt på långa smala tjejer, men när det kommer till en själv ja då blir det genast lite svårare. Jag gillar dem för att de oftast är väldigt vackra, samt att det döljer alla ens tja låt oss säga inte så snygga sidor ;). Prova några snygga så kanske du också snart har hela garderoben full av söta klänningar.Jag håller en tumme!Ellas Inspiration: Visst är den, älskar den :).Kram

  5. Vilken härlig klänning!!! Den ska jag titta närmare på när den kommer i butik. Börjar själv bli en klänningoman, och det börjar bli lite väl många i garderoben, men det är ju ett så underbart plagg! Snyggt, bekvämt (sitter inte åt), snabbt klädd, lätt att variera med olika accessoarer och kofta/kavaj…så några till finns det nog plats för i garderoben :-)Älskar fö din blogg, och speciellt dina collage som alltid talar direkt till mig, både när det gäller kläder och annat. Tror vi har ganska så lika smak. Du får gärna göra fler collage :-))

  6. Helena: Vi kortisar kan alltid sy upp lite som sagt :).Ann-Sofie: Håller med dig i allt du skriver om klänningar, så Amen till det :).Så roligt att vi tycker om lika ting, vilken bra smak vi har :). Absolut, mer collage kommer jag har bara haft lite dåligt med tid en period. Men snart så! Tack för dina fina ord om bloggen, de värmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *