Glad Påsk!

Glad Påsk!Jag tar ut påsken lite i förskott och skickar en hälsning redan idag. Här hemma blev det riktig sjukstuga då Astrid fick någon form av feberkramper natten mot tisdag. Riktigt otäckt, vi blev båda två rejält omskakade så efter nedkylning och alvedon blev vi sittandes i soffan framför Råttatouille fram till arla morgonstund. Men efter 1 dags vila så är vi på banan igen. Så idag ska här handlas, sjukdom ska vädras och städas ut och påskpynt ska plockas fram. För att inte missa något godis i påsk så har Astrid passande nog lärt sig vad det betyder när mamma och pappa värser – C A N D Y. Det tog ett tag, men nu är det slut hintat på engelska här hemma. Alla praktiska ord som gift, ice cream, candy, x-mas, kid mm är alla avslöjade :). Påskharen lever fortfarande dock, han kommer som vanligt med paket och godis även i år. Påskpresent till mig själv i år blir filmen Australia som släpps idag, det ska bli ett sant nöje att se om den. Ack så fin den är. En riktigt fin påskhelg önskar jag er alla!

signature

11 comments

  1. Fy vad läskigt med Astrid. Hoppas nu att ni får vara friska i påsk. Vi kan väl höras efter helgen. Kanske en fika hos mig?Glad påsk på er!!!!Kram på er/Helena

  2. Hallojj.. Allt bra?? Du, har du någon gång testat på Bollywood dans?? eller vet du ens vad det är ?? hehehMen tro mig de e skit kul o väldigt coolt. sen så är min Syster sveriges största bollywood dansare..Kolla min sida så ser du mer ;)Om inte, följ min blogg o ta del av Tävlingar o allt som du absolut inte borde missa..då följer du mig via blogglovin så du aldrig missar de bästa ;) tro mig du vill inte missa eftersom min blogg e så jävla het… självklart följer jag din med, för du har väll en grym blogg??? eller??Kramissss Melikahttp://duvetintee.blogg.se

  3. Glad påsk på dig med! Samma sits här, Dagispersonalen frågade om vi pratade mycket engelska hemma för dottern visste precis vad icecream betydde och var den enda av alla barnen ;D

  4. Vill bara önska er en riktigt glad o sjukfri påsk..hoppas ni får äta riktigt mycket gotta:-)

  5. HejsanMen lilla ASTRID DÅ!!! Skrämde mamma och pappa rejält antar jag…Så leskigt! Va med när en annans dotter fick feber kramper engång…hua…KramarFrån Gudmor

  6. Oj, fy det lät inte bra. Har själv varit med om samma sak och det är verkligen obehagligt när det händer. Hoppas att ni mår bättre nu och har hunnit njuta av påskledigheten!Kram Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *