Prisvärt i vår

By LindexRandig tröja, chinos och en illsöt kjol i demin är 3 plagg som alltid lockar mig lite extra när vi går våren till mötes. Dessa från lindex ser ut att vara både prisvärda och ack så fina att investera i denna vår:1. Vita tröjor behöver oftast bytas ut efter ett tag, denna för 99 :- är både prisvärd och tidlös. Finns även för samma pris med lite mindre urringning i flera färger.2. Kjolen som osar 70-tal tilltalar mig mycket, illsöt för 349 :-. Jag hittar tyvär ingen länk till kjolen på Lindex sida, jag hoppas att den är på väg in i butiken och inte är slutsåld redan.3. Randiga tröjor är en favorit som bekant, just nu har jag ingen med hellång ärm så denna ska provas. Finns i två olika färger och kostar 149 :-.4. Jag gillar chinos, men de är lite tricky att hitta ett par som sitter snyggt. Jag har provar mängder genom åren men inte hittat ett par som jag varit helt nöjd med än, vi får se hur det går med dessa :). De finns i 5 olika färger och kostar 199 :-.Jag måste även slå ett slag för denna randiga figursydda kavajen, snygg till både jeans och kjol. Lovely!Bild: Eget collage med kläder från lindex.com.

signature

7 comments

  1. Jättefräsha kläder MEN var har dom hittat den tunna modellen?! Storlek 0 eller? Nej fram för vanliga kvinnor som bär upp kläderna som vanliga kvinnor ska köpa…

  2. Eva: Bra rutet! Håller med dig, fram för fler modeller med vanliga kroppar. Tror faktiskt att modevärlden skulle må bra av lite mer nytänk här.

  3. Skoj!! Vi har bloggat om nästan samma härliga marina kläder från Lindex :-) Härligt med vårkläder. Man längtar så enormt!!!! Må gott och kram från Märit

  4. Cissi: Så roligt, må våren komma å det snaraste så vi får njuta den på riktigt också :).Jellon: Kan bara tyda på en sak det, Vi är två bönor med lika god smak båda två ;).Kram kram

  5. KREATIVA DESAJNA.blogg.se: Visst är man riktigt sugen på att shoppa vårfina kläder nu :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *