The Astrid Way …

Astrids önskerumSådan mor sådan dotter brukar det ju heta och här hemma stämmer det på mer än en punkt sägs det. Förutom att humöret (det skiftande) tydligen är nerärvt från mig sägs [well ..] det så delar vi även intresset för vackra bilder och collage. Hon har iaktagit sin mamma i flera år då hon rivit ut vackra bilder på hem och satt dem i en pärm. Astrid gör nu samma sak*, fast hon har endast en inriktning och det är hennes kommande rum i huset som letas med ljus och lykta. Hon hittar bilder i tidningar och på webben med lite hjälp av mamma för att hitta länkarna. Vissa butiker vet hon vad de heter och en av dem är Inreda.com där hon idag hittade detaljerna till det perfekta Astridrummet!Ett litet hörn med ett skrivbord för kommande läxläsning vill hon ska finnas. Detta bord på inspirationsbilden från Designers Guild var perfekt ansåg hon. Tapeten gillar hon också, men den på bilden var inte riktigt så färgglad som hon önskar så turkos ska det vara istället. Glada gardiner med många färger, en rolig fåtölj och en ljusrosa Sit on It sen är vi i hamn. Om det blir just så här återstår att se, men jag kan inte annat än hålla med henne. Det skulle bli ett mycket fint rum om Astrid själv får välja.* Hon samlar ihop lite bilder och så klipper hon och klistrar och gör collage på stora vita ark och så gör hon lite pilar och skriver några väl valda fraser. Jag får se upp om något år med andra ord :).Bild: Eget collage med bilder från inreda.com.

signature

11 comments

  1. HEJ!!! Vilken kalasblogg; vad GLAD jag blir att jag hittat hit!!!!!(Hamnade här hos dej efter att ha “sökt” på Dr martens gröna kängor…hihi…)Vilken tur man kan ha ibland.Jag länkar genast hit, så jag hittar tillbaka. Hoppas det är ok.Nu ska jag läsa lite mera….ha en bra dag!

  2. Johanna: Ja det är mycket roligt att se att även hon är grafiskt intresserad, hoppas det håller i sig :)KramCaroline: Precis, jag tror att denna stil kan hålla länge. Hon har just nu vita väggar och är inte helt glad åt det, och kommer färgen iform av dessa tapeter då är jag med :)Linruz: Så det ska :)KramMiss Marie: Ja du, det där kommer och går kan jag säga. Inte allt för sällan så är det det mest färgglada i butiken som faller henne på läppen. Men då och då tycker vi tack och lov lika :): Jag har Blocket-span på ett liknande skrivbord, så sött.Ellas Inspiration: D esigners Guild de kan de :).Kramrosalucia: Så roligt att du hittade hit, Varmt välkommen :) Absolut får du länka, det är bara roligt det!Kram

  3. Pernilla: Tack så mycket :). Typsnittet heter PetraScriptEF och är ett gratistypsnitt som lätt kan laddas hem. Sök på namnet bara så är saken biff!Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *