Sockersött strössel

Sockersött strösselJag köpte detta strössel till Astrids födelsedag för att dekorera cupcakes till hennes prinsesskalas. Nu har det av div olika anledningar inte blivit något kalas än, men snart så. I väntan på en lucka mellan alla kalas så Astrid kan ha sitt så öppnar vi nu burken till Alla hjärtansdag istället och använder facket med hjärtan.  Strösselburken har fyra fack som alla är fyllda med olika typer av strössel. Vanligt strössel i kombon rosa och lila, kulor i rosa och pärlemor, hjärtan som är vita, rosa och lila samt sist men inte minst ett fack med rosa glansigt kross. En liten flickas dröm på burk med andra ord. Vi köpte våran burk på en liten konsumbutik i stan och den kostade kring 35 kr. Efter att jag smakat lite så kan jag intyga att detta verkligen är sockersött på alla sätt tänkbara :).Här hittar du Dr. Oetkers andra strössliga produkter.Foto: Helena – En mammas dag.

signature

19 comments

  1. Linda: Ja det gör det sannerligen, det är jättekul tycker jag som tidigare köpte med mig strössel och pynt från utlandet. Lite lättare att shoppa på Konsum :).

  2. Inte heller jag kunde låta bli att köpa den söta burken, den kom till användning på dotterns 4-årsprinsesskalas i januari, stort jubel och vill-ha-mer!

  3. Har kollat på den burken här på Ica maxi. Synd bara att den bara finns i tjejig färg då min 5 åring inte skulle uppskatta rosa till sitt kalas. Kan inte killarna oxå få ha cupcakes på sina kalas????Men fiiina är de och som mamma skulle jag gärna köpa dem.

  4. Hej Helena!Jag undrar var du har köpt krukan som du har i hallen(orchidé).Har letet ett bra tag efter en likadan.Tacksam för svar!

  5. Jag hittade också dessa och var tvungen att bunkra inför kommande cupcakes. Hittade också små sockersöta socker figurer som bara ligger och väntar på att bli uppätna!/Sofia

  6. Tack för tipset, vi är mitt uppe i planerandet av ett styck prinsesskalas och detta är precis vad vi har letat efter. Cupcakes är beställda och dessa passar perfekt!

  7. Alla: Visst är det skoj med strössel, med lite sådant i skåpen kan man komma lång väg. Mycket roligt att sortimentet hela tiden blir större här i sverige också.Linruz: Det finns tämligen många att välja mellan nuförtiden, vissa är mer tjejiga som denna men sedan finns det de som är mixade och de som är mer killiga. Håll lite utkick så ska du se att du hittar några som passar.Lycka till!Miri: Den krukan ingår i ett set om tre som jag köpte på en utförsäljning för några år sedan. Om jag inte har helt fel så är de från Bruka från början. Liknande har funnits en och en på Plantagen. Hoppas du hittar en liknande, ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer.Åsa: Jamen jag veet, hon är helt galet dukig den där Eva på cupcakes :).

  8. Anna: Måste spana in Tårtdecor det låter mycket spännande, Tack så mycket för tipset!De fina formarna från Lagerhaus finns i min samling i skafferiet :).

  9. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

  10. \r\nWell, to soon to say if it?s good, but at least it?s well designed.\r\nI mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.\r\nCheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *