Ett stycke klänning

Klänning/ BON ´A PARTEDet är inte ofta jag skickar efter kläder från BON `A PARTE, men de plagg de blivit till mig och Astrid under åren de har varit pärlor rakt igenom. I garderoben hänger klänningar som köpts för många år sedan och som fortfarande ser nya ut, så när denna klänning skådades i helgen så var det ingen tvekan. Klänningen känns sval och tidlös i  sitt snitt och kan med lite tur bli en följeslagare mången soliga och festliga dagar. En fin blus samt en klänning till Astrid blev det också. Sommarens första köp, check :).Bild: Eget collage med bilder från BON `A PARTE.

signature

9 comments

  1. alexandra: Jamen visst är den söt :). Ack alla dessa förkylningar, Berocca sägs vara jättebra för snabbt tillfriskning. Kan tydligen användas innan förkylningen brytit ut riktigt också för att “mota Olle i grind” liksom. Annars är det bara att luta sig tillbaka i soffhörnet med bra filmer, lite tidningar och massor av te med honung :).Krya sig snabbt nu!

  2. Oj vad härligt med sommarinspiration! Astrids sommarklänning var underbar, den skulle passa mina flickor med.

  3. Gud så fin!Längtar redan till sommaren så att jag kan börja använda mina klänningar igen!Har en hel del och det tillkommer ständigt, det ultimata plagget tycker jag. :)

  4. Jättefin. Den ska jag spana in. Gillar Bonaparte har en hel del därifrån, vårens katalog har jag dock inte tittat i ännu får bli kvällens sofflektyr..Ha en bra dag.

  5. Alla: Jamen visst ser den ut att kunna få vara med några somrar, den söta barnklänningen likas så. Nu är det bara det fina vädret som saknas :).Ampa: Jag hoppas att du fick en mysig titt på kvällen!En finfin torsdag önskar jag dig!Koselig: Oj, det vågrar jag inte svara på så där på rak arm. Kanske de är dem, fina kläder har de i alla fall :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *