8 comments

  1. Norbergs Blogg: Tack så mycket, roligt att du gillade bloggen :). Grytan är mycket smarrig och uppskattas även tacksamt att dottern i familjen, sådana recept håller man hårt i. Hoppas att ni gillar den också.Tindra som jag: Absolut, testa den vid tillfälle:).

  2. Hej. Har alltid beundrat dina collage. Antar att du fixar dem i Photoshop. Undrar varifrån du hittat t.ex. de små detaljerna som nålar, pins, tejpbitar o randigt papper osv?/Ulrika

  3. Vilken fin blogg…å så mumsiga recept och tips! Hittade hit genom en länk på en väns blogg…tittar nog in igen!!!Ha en bra dag/

  4. ulrika: Så roligt, Tack så mycket! Jo jag gör collagen i Photoshop, jag kan inte så många men några trick för att få till collagen. Just dessa saker i receptmallen är faktiskt hemma-gjorda de mesta. Maken har gjort tejpbitarna i PS och det randiga papperet och den rosa post-it lappen är båda scannade och en smula manipulerad. Annars finns det bildbanker som man kan anmäla sig till, hos vissa får man låna gratis och hos andra kostar det lite. Det beror på vad det är för detaljer man vill ha.Lycka till!Linda: Välkommen hit, så roligt att du hittade lite skoj. Varmt välkommen åter :).En riktigt fin dag önskar jag dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *