God Morgon

Vad kan du om Desperate HousewivesAck så grått det är ute denna onsdag den 3 december. Jag vill inte ha regn och plusgrader, jag vill ha snö. I massor, drivor som barn kan leka i utan att kläderna blir über-leriga och måste ta en svängom i tvättmaskinen varje kväll. Nej denna morgon förgyller jag med ett test inom ramen för oviktigt vetande, ett litet test gällande besittande kunskap om de Desperata Husfruarna.15 av 15 möjliga minsann :).Aslutar med ett litet Lynette Scavo tips på vad man kan säga till olydiga barn nu när det närmar sig Tomtetajm med stormsteg:”I know someone who knows someone who knows an elf. And if any of you acts up, so help me, I will call Santa and tell him you want socks for Christmas! All right, are you willing to risk that?”God Morgon alla!Bild: Eget collage med bild från abc.com

signature

5 comments

  1. Sååå underbart! Min son är bara nio månader, men citatet kommer nog att behövas när han blir äldre! Underbart!!

  2. Ja vem vill inte ha snö & minusgrader så att man kan få dra fram pulkan & bara mysa runt i snön som när man var liten:-)Mysig blogg du har btw!!

  3. Linda: Här kom det snö, ljuvlig vit snö i förrgår men så kom värmen igen och nu är det slask :( Som man minns det från när man var lite så var det ju alltid massor av snö på vintern, det kan ju vara så att minnet spelar en ett spratt men mer var det i alla fall. Fram för en vit jul 2008 :)Tusen Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *