Får det lov att vara en kopp?

Koppar från RustaVi har skåpen fulla med koppar här hemma, men att hitta fler en 4 i samma modell det blir värre. Inte för att de måste vara lika, ofta blir det en fin mix när man blandar. Men ibland så skulle det vara roligt om alla kunde få lika. Te eller kaffe spelar ingen roll, bara att duka. Till julens fika ska vi hålla för 10 personer tänkte jag efter att ha hittat dessa koppar hos Rusta. Kopparna finns i tre olika varianter, hjärtan, flingor och så dessa prickiga som för tankarna direkt till favoriten GreenGate. 1 kopp för 10 kr och 10 koppar för 100 kr, det är vad jag kallar fynd :).Johan, får det lov att vara en kopp [till]?Bild: Eget collage med pressbild från Rusta.

signature

8 comments

  1. Det är KUL med koppar/muggar av olika sort och fabrikat önskar man hade plats för mer..:):) Dehär var verkligen fina och snacka om prisvärda det kommer nog bli en fin fika hemma hos er till jul med dessa mysiga prickar. Åh jag måste nog ta mig förbi Rusta i morgon och hoppas hoppas att de har dessa på vårt Rusta.Ha en fortsatt bra vecka, på återseende!

  2. Gillar din blogg. Jag har själv börjat blogga om mig och mina tre små prinsar, men har tyvärr inte så många läsare ännu. Du som har många läsare, vågar man be dig om att lägga in mig som länk på din sida, så jag också får några läsare. Tusen TACK om du ställer upp.

  3. Ampa: Visst är det skoj med koppar & muggar, håller med dig man önskar att man hde plats för månt många fler :). Jag ska försöka ta mig till Rusta i helgen för att se om det finns här, om inte så kanske det blir vita med röda flingor. Fördelen med dem är att man kan stoppa ner dem bland julsakerna när julen är över. Så var platsfrågan snart löst :).Det samma ösnkar jag dig!Anna B: Jag har ju rensat här hemma, men det skulle behövas ett varv till … Jag har jättesvårt att göra mig av med porslin av någon anledning. Lycka till om du tar dig en sväng :).KramDillan: Så roligt att du gillar bloggen, Tack så mycket. Jättekul att du börjat blogga också, det finns alltid plats för fler :).Visst, om du tror att det hjälper så kan jag göra det. Fixar länken ikväll.Jessica: Tusen Tack snälla rara, nu blev jag jätteglad :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *