Jul & Fest med Leila

Leilas FestDet är inte många tv-program som väcker hela familjens intresse på en gång, men när det kommer till Leila Lindholm då är vi enade i soffan. Johan engagerar sig som aldrig förr i igredienser och eventuellt resultat och Astrid hon säger, Mmmmmmm hela programmen igenom. Och det är väl precis det som är det bästa med Leila, vi får alla en chans att bli mästare i köket om än bara för en intensiv halvtimme då hon styr och ställer i sitt galet vackra kök. Ikväll 21.oo på Tv4+ går första avsnittet av Leilas Fest där det står Halloween på menyn:I Halloweenprogrammet lagar Leila bland annat amerikanska specialiteter som ugnsrostad pumpa, helstekt kanelkyckling och cheescake på sötpotatis, och visar hur man bäst blandar den klassiska drinken Bloody mary. (Nu låter inte detta som om det kommer att bli framtida favoriter, men jag tittar så gärna ändå).Men lika lite som jag lockas av Halloween-menyn, lika mycket lockas jag av Fars dags-menyn: På menyn i Fars dags-programmet står kantarelltoast, helstekt entrecote med chilibearnaise och hemgjorda pommes frites. Till efterrätt blir det glace au four med mandelmaräng och rom-marinerade bär. (Ja, Tack).Sen 19 november kommer startar en helt ny omgång av Leila bakar, Lovely! Samma dag släpps även förra årets progam på dvd, men redan nu kan man investera i Leila Bakar för extra inspiration i köket. Jag önskar mig givetvis de båda av tomten i år :).Innan vi får slå oss ner i soffan och titta på Leila så ska vi ge oss iväg och leta efter vinterskor till Astrid, inte helt lätt då hon vill att de ska vara både varma och snygga. Inte riktigt den kombo som är vanligast på barnskor. Vi hoppas även komma hem med en cool outfit till söndagens Halloweenfest, skelett står högt på listan. Buuuu! – Blev du rädd? Tycks vara veckans fråga här hemma ;).Bild: Eget collage med bild på Leila från svd.se

signature

10 comments

  1. Ääääntligen tillbaka och det verkar som det bli mycket mumsigt framöver… och mycket inspiration inför kommande mysstunder.

  2. Haha det här var ju nästan lite kusligt! Gjorde precis ett mycket liknande inlägg om Leilas program ikväll! Läskigt!Nåja, jag hoppas verkligen att programmen är bra, gillar verkligen hennes tidigare.Trevlig kväll!

  3. Min nioåring älskar också Leilas program. Även jag tycker att de är mysiga, speciellt bakprogrammen. Jag har hennes senaste bakbok, men det har inte blivit så mycket gjort ur den ännu.

  4. Visst måste man bara älska Leila. Hemma hos oss är det en högtidsstund framför tv´n när hennes program visas. Måste bara säga att jag ääälskar din blogg och följer den flitigt. Nu är jag oerhört nyfiken på din nya frisyr…..ska klippa mig imorgon och skulle vilja veta om du trivs i din page? Vilket alternativ tog du? Blev det som du tänkt dig? Ha en bra dag!

  5. Jossan: Tackar för inbjudan!Ampa: Japp, tillbaka men i liten skala nu under höstlovet :).Ellinor: Vilket urbra tips, det sparar jag till nästa år. I år satsade vi på Snövit. Inte riktigt den man tänker på just denna helg, men det var den som föll fröken i smaken i år :).Linnéas Skafferi: Där ser man, vi fans av Leila tänker lika :). Jag tyckte att det var precis lika myspysigt som vanligt. Ser fram emot att se de övriga avsnitten.Happy Halloween!Molly: Visst är det mysigt när man delar i alla fall inresset för ett program ihop. Att få kura upp sig i soffan och bara mysa. Det händer bara när det är Leila här hemma. Åhh, det måste du ta tag i sedan, oj så mycket gott den boken rymmer :).Cissi: Tusen Tack snälla du, så glad jag blir :) Jo, jag vet jag har dragit ut på det där med att visa upp håret … Jag ska ta tag i det i morgon förmiddag. Men om du redan hunnit iväg då så kan jag avslöja att jag tycker att detta är den absolut smartaste frisyern som finns. Jag är mycket nöjd :)Vem av dem det blev är svårt att säga, tror att det blev en komo ;). Håret är klippt i en rak page ovanför axlarna. En riktigt fin kväll önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *