Arbetsrummet del 1

Kontoret del 1Onsdag blev måndag, men nu ser det tekniska ut att fungera igen. Peppar peppar … Så nu äntligen kan jag visa upp min nya fina fondvägg i arbetsrummet. Den pryder sannerligen sin plats och blev mångt mycket snyggare än jag vågat hoppas på. Jag är kär :). I läshörnan har även bordet som jag hittade på landet slutligen fått sin plats. När det hittades så var det rätt så skabbigt och målat i en vinröd nyans. Nu har Johan målat det svart (högblankt) och det passar perfekt in i rummet i övrigt. På bordet ligger några av mina favoritböcker och så den nya [men gamla] telefonen i bakelit. Telefonen är från tidigt 60-tal skulle jag tro, funkar perfekt. Den enda nackdelen med den är att luren är lite väl tung. Polkagrisar i skål, bara för att det är så gott och så tre nya små ljuslyktor som fyndades på Plantagen igår.Nu ska “bara” skrivbordskivan målas svart och skåpet ska få vita dörrar sedan är det klart för inflytt, åhh så jag längtar :).Denna vecka är Astrid ledig så denna måndag ska vi mest softa, först blir det rester från gårdagens underbara middag. Sedan lutar vi oss tillbaka i soffan och pillar naveln samtidigt som vi läser & kryssar i den nya H&M-katalogen som kom idag. Känns lite konstigt i vanlig ordning att kika på vårkläder, men det bortser vi ifrån idag.En riktigt fin måndag önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

19 comments

  1. Ja..det verkar ju bli hur snyggt som helst ju..*L*Skall bli superskoj o få se allt i sin helhet..!!*Massor av kramar*

  2. Har inte läst så mycket bloggar på ett tag, pga att annat, men hur var det? ni var ju på husvisningar och så, beslöt ni er för att bo kvar i stället ??… *en som inte hängt med riktigt :) *

  3. Alla: Tusen Tack för alla fina kommentarer om tapeten. Jag är som sagt snudd på löjligt nöjd med den :).Kramalice: Hejsan! Hoppas att du gjort en massa roligt istället för att läsa bloggar på kvällarna! Absolut ska vi flytta, så snart vi hittar ett nytt hus så ger vi oss av. Just nu så piffas det mest inför visning och försäljning egentligen och det var antagligen därför som jag vågade mig på tapeten med alla blommor. En tapet som jag antagligen annars inte vågat mig på :).Roligt att höra ifrån dig igen!

  4. Dessvärre har det mest varit elände, min käre pappa har fårr cancer och min hund har varit sjuk, så det har mest varit elände…hoppas ni hittar erat drömhus snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *