For the Love of Zink

ZinkhusLagom till jul förra året så köpte jag två stycken zinkhus, de är så fina så de har hamnat under kategorin Jul 365 dagar om året. De står placerad på en hylla i vardagsrummet som rymmer lite blandade ting som jag håller kära. Nu laddas det för fullt inför julen 2008 och det är zinkhus på väg in till mängder av webbshoppar. Åh, så jag längtar. Det blir minst 1 hus till i år, kanske fler. Tanken är att det till slut ska bli som en liten ministad, där de alla står på rad. Såg bland annat att Perlan Living skulle få hem hus i funkis variant, Lovely!  I väntan på årets husutbud så laddar jag med de vackra bilderna från Wahlter & co.Bild: Eget collage med bild från waltherogco.dk.

signature

16 comments

  1. mini: Ja, det är samma här åhh så vi längtar :).Stämningsfullt: Hejsan! Ja de är jättefina, och så är det så roligt att det finns i så många olika varianter :).KramSagoElin: De finns i lite olika prisklasser, allt från ca 150 kr upp till ca 500 kr för de stora. Just nu finns de inte så många på webben vad jag vet, utan de flesta får in dem i november. Då hojtar jag till igen :)

  2. Åh jag fullkomligt älskar zink. Har dock inget zinkhus men shoppade två tvättmedelsburkar i zink förra veckan – så nöjd!

  3. Lo: Var de snygga från House Doctor tro? Jag har spanat på dem en tid, men tyvärr inte hittat några här i stan. Zink är en klar favorit, jag skulle med glädje ha massor av mer produkter, som tex den fina lådan som rymmer massor av tidningar. Även den från HD givetvis :).

  4. Japp, det är zinkboxarna från HD! Jag hittade mina live, men har sett att det finns fler som har på nätet. De är underbara, du kommer inte bli besviken. Jag måste kolla in tidningslådan du nämnde!

  5. Alltså helt underbara, me want alot :-) Jag måste bara fråga, som jag tänkt så många ggr men aldrig blivit av, men nu när jag blivit med egen blogg så måste jag ju bara fråga. Hur gör du dina egna bildcollage dom är ju bara så fina, jag vill lära mig :-) Kramar Anna

  6. Lallis: Så de är :).KramLo: Ok, då måste jag spana efter dessa helt klart :). Jag hittade en bild på lådan hos Bloominghome:http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=2154&image=519824&fullwidth=0&fullheight=0Ellas Inspiration: Ett funkishus i zink känns som ett måste till julen … och sen får det stå framme efter det :)KramLivingroom (Karin): Man tackar för tipset, då ska jag hålla lite koll hos er med då :).Anna: Grattis till att du blivit med blogg, skoj :). Jag gör collagen i Photo shop, jag kan inte så många komandon men det funkar rätt ok i alla fall. Oftast så frilägger jag bilderna och så plockar jag ihop dem och skriver lite text. Kommer att bli fab, lycka till :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *