Tänk om, tänk rätt.

Söt som sockerIdag damp det ner en höstkatalog från H&M i brevlådan som jag bläddrade lite förstrött i, och så såg jag denna lilla pralin och vaknade till. Jösses så fin den är. Den har alla detaljer som jag gillar, lite krås, puffärm, knytband och så den där kragen som jag har på det mesta just nu. Jag såg mig i den på alla små tillstälningar i december, det var min Julen 2008 klänning och det för bara 349 kr. Men så tänkte jag till lite, denna klänning skulle inte sitta bra på mig. Inte alls faktiskt. Har man byst och lite höfter som jag har, då går looken från söt till inte fullt lika söt på tämligen kort tid. Vissa drömmar är bäst som bara drömmar och tur är väl det :). Bild: Eget collage med bild från h&m.com.

signature

7 comments

  1. Ha! Lustigt, jag fastnade själv för den för en stund sen när jag bläddrade igenom katalogen. Supersöt, men förmodligen för söt på mig. Jag blir liksom bara helt fel i för söta kläder. Lite tantvarning, liksom. Fast den är super super super fin! Hrm… borde kanske leta upp den i butiken och prova. Jag kan ju bara vinna på att göra det. Antingen blir jag glad för att jag hade rätt eller så blir jag glad (ännu gladare) för att jag hade fel och den passar bra på mig! Eller hur? Hihi! Ha en bra måndagskväll! På min blogg tipsar jag om en serie/dvdbox som jag tror du gillar. Kram!

  2. Va lustigt hade precis samma tanke om den att åhhh va fin den var men det är den nog inte på mig. Men jag funderar ändå på att beställa den för att testa hur den ser ut. Man kan ju alltid skicka tillbaka.

  3. Maria: Jag har kikat i butiken här igår och hittade den inte, Men efter din inrådan så har jag nu beställt en på prov. Hoppas hoppas :).Att ha det gott: Ja, det händer ju lite titt som tätt det där. Oftast avstår jag då, men efter att Maria gillade den samt några mejluppmaningar så kör jag denna gång i alla fall :).Smile: Jag håller med dig, det är en fin linje mellan sött och tantigt. Och oftast så vet man inte hur det hela ska te sig innan man har det på sig. Åhh, en box då måste jag kika förbi och spana.En skön torsdagskväll önskar jag tillbaka.Krammichaela: Hejsan, Tack så mycket :). Jag vet inte riktigt hur ditt bloggverktyg ser ut men jag markerar ordet och trycker sedan på knappen som ser ut som konsummärket ungefär. Går till den sida jag vill länka till och kopierar adressen och klistrar in den i rutan som jag fått upp i min blogg. Byter inställning till öppnas i nytt fönster och skriver en text till länken. Hoppas att det funkar!Lycka till!Tekla: Absolut så, man kan alltid skicka tillbaka. Hoppas att vi blir supersöta båda två i våra nya klänningar :).Radhusfrun: Tyvärr är det inte en topp bara, det är en klänning. Men en mycket fin sådan :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *