15 September

Katie in wide JeansJorå, det går framåt här hemma. Astrid är tillbaka på skolan och jag återhämtar mig efter en helg av migrän. Idag har jag testat Eeze och jag tror tusan att det fungerar, helt plötsligt kan jag tänka igen. Tanken på att gå utanför dörren känns inte längre skrämande även om vädret i Gävle är grått och kallt.Klädmässigt inspireras jag av Katie [söt som en knapp] Holmes idag, inte riktigt lika baggy jeans och inte en lika stor väska. Min är ej heller Hermés givetvis, men den är röd och glad. Baggy jeans från H&M, svart tisha och svart cardigan a´la H&M även de. Välkommen måndag :)._________________________________________________________________________Hmm, lite senare samma dag får jag nog ta tillbaka det där med att kunna tänka igen. Gjorde detta test, och det visade sig att jag har noll koll.2 rätt av 10, Joråsåatte …Bild: Eget collage med bilder från JJ.

signature

14 comments

  1. Minks: Jag har faktiskt frågat mig det samma ;). Mina är baggy och lite långa, men ljusår från Katies ändå. Måste ju bli jättesmustigt när hon envisas gå med dessa på NY:s gator.

  2. Testet var ju hur kul som helst. Jag hade 5 rätt, men var bara säker på en. Lite tur ska man väl ändå få ha ibland (om det nu är så bra att bara ha 5 rätt?)

  3. Tina: Sicket flax, Grattis :). Jag får nog lov att plugga på dessa vardagsprylar lite. Hade det varit saker från Rice, GreenGate och House Doctor då hade jag dock fått full pott :).

  4. Kul att du är på benen igen och kommer med nya bloggar. Jag gillade testet, tydligen var det mina kunskaper som gällde, jag fick 8 rätt!

  5. Lo: Tack så mycket, det var ett segt virus hon släpat hem denna gång. Må det räcka på ett tag nu ;). 8 rätt, wow! Vilken koll, det borde vara du som skriver blogg och jag som läser med andra ord :).

  6. Anne: Jag skulle vara lyrisk om jag hade fått 7 rätt, Grattis. Jag borde kunna bättre, 2 rätt av 10. Dessutom så fick min man 4 rätt … ;)

  7. Minks: Tycker jag absolut att du ska vara, Grattis :).Louise: Haha, jag förstår det! Jag skäms mer och mer över mina 2 ynka rätt :):

  8. Man behöver ju inte kunna allt, själv blir jag lite rädd för mig själv. Så mycket onödig kunskap, 9 av 10. Missade färgen på colaflaskan.

  9. Johanna: Så sant, men det är just denna kunskap som jag brukar kunna. Ja eller den mesta onödigt. Men jag skyller detta på att jag just varit sjuk ;). Grattis till 9 rätt, du missade den ena jag hade rätt på. Älskar Cola.Kerstin: Helt klart har du koll :)! Gratulerar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *